Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Robotski sesalec ULTENIC TS1

Robotski sesalec ULTENIC TS1

ULTENIC
GA029
odprema čez 1-2 dni
343,30 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ULTENIC TS1 3KPa postaja zbiralnik za umazanijo + Laser NaviFree krpa robotski sesalec


DualSpinPower Mopping, 3000Pa robotski sesalec s samoizpraznilno postajo, pametna navigacija NaviFree, napreden nadzor preko aplikacije, deluje z Alexa

Opremljen s samoizpraznilno postajo in 3-litrsko vrečko za prah, ki lahko samodejno izprazni vso umazanijo in smeti iz robotskega sesalnika. Koša vam ni več treba ročno čistiti po vsaki uporabi, prihrani čas in energijo. Poleg tega je bazna postaja opremljena z UV lučjo za sterilizacijo.

DualSpinPower Mopping
Izkusite vrhunsko učinkovitost čiščenja tal z našim sistemom za brisanje z dvojnim vrtenjem. Zmogljivo čiščenje tal s 3000 tresljaji na minuto učinkovito zrahlja najtrdovratnejšo umazanijo in ostanke na tleh ter jih pusti brez madežev in sijoče.

Sesanje in Brisanje 2v1
Ultenic TS1 je opremljen z dvojnim rotacijskim centrifugiranjem in zmogljivim sesanjem 3000 Pa. Sesalnik in mop se hkrati spopadata z umazanijo in trdovratnimi madeži. 3000 tresljajev na minuto zagotavlja močno čiščenje tal, tako da so vaša tla dvakrat čistejša s samo enim prehodom.

Inteligentna navigacija NaviFree
Zahvaljujoč vgrajeni inovativni laserski kameri, robotski sesalnik TS1 natančno prepozna ovire in skenira načrt hiše v realnem času. Inteligentna navigacija NaviFree izboljša čistilne poti za največjo pokritost. Poslovite se od trkov in uživajte v brezhibnem in učinkovitem čiščenju.

Samodejno pospeševanje in izogibanje preprogi
Ko zazna preprogo, se dvigne in poveča sesalno moč do maksimuma za globlje čiščenje preproge v vakuumskem načinu. Poslovite se od skritega prahu. V načinu čiščenja "Mop", TS1 naredi ovinek okoli preprog.

Kartiranje več nadstropij
Preprosto naredite zemljevide in shranite več zemljevidov za različna nadstropja vaše hiše.

">

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!