Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

PLAČILNI POGOJI

V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu. O času dostave vas bomo obvestili po elektronski pošti. V kolikor vam ta način ne ustreza, vas prosimo, da preberete tudi informacije o možnostih plačila s kreditno kartico, po predračunu, preko e-banke in drugih.

PLAČILO PO POVZETJU Z GOTOVINO

V primerih, ko pošiljko dostavi pogodbeni partner in plačate njemu plačate kupnino ob prevzemu, vam bo partner zaračunal dodatne stroške plačila po njihovem ceniku.

SPLETNA ALI MOBILNA BANKA

Naročeno blago lahko plačate preko katerekoli izmed mobilnih ali spletnih bank npr. ProKlik, Klik, ABAnet, SKBnet …

PLAČILO NA SEDEŽU

Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja, lahko kupnino v celoti poravnate ob prevzemu. Po e-pošti vas bomo obvestili, kdaj je naročeno blago pripravljeno za prevzem. Blago lahko potem prevzamete kadar koli med delovnim časom od od ponedeljka do petka med 7:00 in 17:00. Pri osebnem prevzemu lahko izbirate med plačilom z gotovino, plačilno kartico (BA, Maestro), kreditno kartico (EuroCard/MasterCard, Karanta, Visa, American Express), preko mobilne ali e-banke, ali s predhodnim nakazilom na naš račun SI56 6100 0001 7990 161, odprt pri Delavska hranilnica d.d.

PLAČILO PO PREDRAČUNU (AVANS)

To je namenjeno predvsem pravnim osebam, ki naročijo blago preko spletne trgovine, vsekakor pa lahko na ta način nakup opravi kateri koli potrošnik. Predračun vam pošljemo po pošti na naslov, ki ste ga ob vašem naročilu navedli, Predračun preko pošte prejmete v roku 24 ur, Ko prejeti predračun plačate, sledi dobava v dogovorjenem roku.

PLAČILO S KREDITNIMI KARTICAMI MASTERCARD ali VISA

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika, kjer vas preusmeri na stran za izvedbo varnega plačila.

Na spletu lahko plačujete s kreditnimi karticami MasterCard® in Visa.

V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo. Po kliku na gumb Oddaj naročilo se vam bo odprlo pojavno okno PayU plačilnega sistema, kjer je potrebno vnesti podatke kartice.

Vnesti boste morali številko kartice, CCV in veljavnost kartice.

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika nemudoma obvestite na mail zlatko@pointer-it.si

HITRI KREDIT 1STAVNO

Več o plačilu na obroke si preberite na 1STAVNO kreditodajalca Summit Leasing Slovenia d.o.o.

PLAČILO S KRIPTOVALUTAMI

Za uspešno izvedbo plačila potrebujete kripto denarnico "Bitcoin.com" ali "Elly".

GoCrypto plačilna platforma podpira plačilo s BCH (Bitcoin Cash), BTC (Bitcoin), ETH (Ether), GoC (the GoCrypto token), LTC (Litecoin), VIB (the Viberate token) in XTZ (Tezos).

VELJAVNOST PONUDBE

Veljavnost cene za izbrano blago ali storitve velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine Za dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo od ponedeljka do petka med 7:00 in 17:00 uro, na telefonski številki 07/81 49 800.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!