Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Robotski sesalec Dreame F9 Pro

Robotski sesalec Dreame F9 Pro

DREAME
GOS047
odprema čez 1-2 dni
239,70 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
  • Natančna LiDAR navigacija ustvari zemljevid za F9 Pro in načrtuje optimalno pot čiščenja. Natančno izogibanje oviram preprečuje, da bi se zataknil tudi med več kabli na tleh.
  • F9 Pro sesalnik z mopom ima 1 velik prah zbiralnik (590 ml) za lase, prah itd. Vgrajen vodni rezervoar s prostornino 237 ml omogoča brezskrbno pomikanje.
  • Nastavite način sesanja, pomikanja ali sesanja in pomikanja hkrati v aplikaciji Dreamehome. Velika krpa in podaljšana glavna krtača omogočata F9 Pro enostaven boj proti umazaniji in madežem na tleh in preprogah.
  • Zmogljiva baterija 3200mAh omogoča F9 Pro samodejno čiščenje do 160 m² na eno polnjenje. Preprosto napolnite in čistite brez prekinitev, naš pametni sesalnik sam ve, kdaj se mora napolniti.
  • Brezkrtačni motor Nidec in optimiziran zračni kanal zagotavljata moč sesanja 2500 Pa za enostavno odstranjevanje las in umazanije. Na voljo so 4 stopnje moči sesanja za vsako čiščenje.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!