Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Robotski sesalec Ultenic MC1

Robotski sesalec Ultenic MC1

ULTENIC
GA009
odprema čez 1-2 dni
775,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ULTENIC MC1 5KPa All-in-One postaja zbiralnik za prah / samodejno čiščenje + Lidar krpa robotski sesalec

Pravo prostoročno čiščenje: Se borite s tem, da morate po vsakem čiščenju doma pomiti krpo in pospraviti smeti? Robotski sesalnik MC1 je rojen, da spremeni igro čiščenja. Vrne se na postajo, da se napolni in se sam izprazni. Prav tako lahko realizira samodejno pranje krpe z visokofrekvenčnim drgnjenjem. Ko krpa postane čista, jo vroč zrak posuši, kar preprečuje neprijetne vonjave.

Visoka moč čiščenja: Da bi rešili običajne odpadke pasje hrane in dlake hišnih ljubljenčkov v gospodinjstvih, je robotski sesalnik MC1 opremljen z motorjem s 5000 Pa sesalno močjo. Z lahkoto se spopade z drobtinami, dlakami in prahom na trdih tleh in preprogah.

Še zmogljivejša moč brisanja: Kombinacija robotskega sesalnika in krpe - opremljen je z vrtečo se brisalko z dvojnim pritiskom, ki dvigne učinkovitost brisanja robotskega sesalnika na višjo raven. Vrti se z visoko hitrostjo 180-krat na minuto, medtem ko na tla izvaja 6N pritiska, kar je podobno ročnemu čiščenju in čisti bolje kot običajne krpe.

Natančna navigacija LDS: Z uporabo navigacije LiDAR se lahko prilagodi bolj zapletenemu gospodinjstvu, hitro in natančno sestavi zemljevide v primerjavi z običajnimi robotskimi sesalniki, ki uporabljajo vizualno in giroskopsko navigacijo. Tudi v temnem okolju lahko izvede temeljito čiščenje.

Inteligentno zaznavanje preprog: vgrajen senzor za preproge natančno identificira preproge in zagotavlja natančne rešitve za čiščenje preprog ? preklop na največje sesanje za globinsko č iščenje med načinom pometanja, medtem ko se inteligentno izogiba močenju preprog v načinu mopping (krpa).


">

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!