Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

  • Nov
Tipkovnica Sharkoon SKILLER SGK50 S4

Tipkovnica Sharkoon SKILLER SGK50 S4

SHARKOON
KB118
odprema čez 1-2 dni
103,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

SHARKOON SKILLER SGK50 S4 (Red) žična RGB mehanična slo tisk tipkovnica

S SKILLER SGK50 S4 Sharkoon predstavlja svojo prvo igralno tipkovnico s 60-odstotno postavitvijo. Vse funkcije so združene v kompaktnem formatu in zahvaljujoč zasnovi z možnostjo zamenjave (hot swap) je mogoče po želji namestiti zamenljive tipke s 3 ali 5 pini. Za nadaljnje prilagajanje lahko izbirate med tremi različnimi tipi stikal Kailh. Prav tako je mogoče enostavno posneti in shraniti makre z do 16 dejanji.

Praktično oblikovanje
Zahvaljujoč priročni velikosti, ki je 60 odstotkov tipkovnice s tremi bloki, SKILLER SGK50 S4 prihrani precej prostora na mizi. Dodaten prostor omogoča tudi veliko več prostora za široke gibe miške, tudi v napornih situacijah. Spiralni kabel daje SKILLER SGK50 S4 eleganten videz, tipkovnica pa ima dva para nog za nastavitev tipkovnice na želeno višino.

Makri brez programske opreme
SKILLER SGK50 S4 pri snemanju makrov ne potrebuje nobene ločene programske opreme: do dva makra, od katerih ima vsak do 16 dejanj, je mogoče preprosto nastaviti ali prepisati z le nekaj kombinacijami tipk.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!