Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

  • Nov
Tipkovnica Cherry W X ULP (G8U-27000LTBEU-2) MX...

Tipkovnica Cherry W X ULP (G8U-27000LTBEU-2) MX Low Profile, SLO g.

Cherry
KB052
odprema čez 1-2 dni
254,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

i

ULTRA NIZKA TIPKOVNICA

Cherry KW X ULP tipkovnica združuje sodobno obliko s prednostjo mehanske tipkovnice. Opremljena je s Cherry MX Ultra nizkimi taktilnimi stikali in omogoča povezavo z Bluetooth, 2.4 GHz USB-A sprejemnikom in tudi z USB kablom. Primerna je za delo v pisarni in tudi za igranje iger.

i

CHERRY MX ULP STIKALA

Cherry MX ultra nizka stikala se ponašajo s hitrim odzivom in zanesljivim vnosom. Stikala so izdelana v Nemčiji in zagotavljajo do 50 milijonov pritiskov. Tipke so izdelane iz odpornega polikarbonata, ki je odporen na obrabo in udrgnine ter konkavno oblikovane za boljši občutek pri tipkanju. Izgled tipkovnice pa še poudari zgornja plošča iz aluminija.

i

ENOSTAVNO POVEZANA

Tipkovnica omogoča enostavno povezavo z napravami. Brezžična povezava je AES-128 kriptirana in je mogoča preko Bluetooth ali USB-A 2.4GHz sprejemnika. Mogoče jo je povezati s štirimi napravami in preklapjati med povezanimi napravami s pritiskom na 4 gumbe. Tako imate lahko povezan računalnik, prenosnik, telefon in tablico na eno tipkovnico.

i

BELA OSVETLITEV

Tipke so osvetljene z belo LED osvetlitvijo, katero je mogoče prilagajati po 10 stopnjah moči. Tipke Caps Lock, Num Lock, Scroll Lock, Win in Fn pa so opremljene tudi z barvno LED, ki hitro pokaže vklop funkcije. Pod Cherry gumbom se nahaja RGB LED lučka, ki prikaže status napolnjenosti baterije. Baterija pa bo omogočala tudi tednov uporabe med polnjenji s priloženim USB-C kablom, odvisno od načina osvetlitve.

Lastnosti

  • Nizkoprofila tipkovnica z nizkoprofilnimi Cherry MX ULP taktilnimi stikali
  • Povezava z 2.4GHz Nano USB sprejemnikom, Bluetooth 5.2 ali USB kablom
  • Osvetljene polikarbonatne tipke
  • Polnilna baterija, ki se polni z USB-C kablom
  • Ergonomske nogice za nastavitev naklona
  • AES-128 enkripcija

V paketu

  • Tipkovnica
  • USB Nano sprejemnik
  • USB-C v USB-A kabel

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!