Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Sesalec Xiaomi Dreame U20, pokončni baterijski

Sesalec Xiaomi Dreame U20, pokončni baterijski

DREAME
GA163
odprema čez 1-2 dni
261,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Brezžični pokončni sesalnik Dreame U20
Odkrijte novo dimenzijo čiščenja z brezžičnim sesalnikom Dreame. U20 je model z lahko, uporabniku prijazno zasnovo. Zagotavlja impresivno sesalno moč 20.000 Pa in učinkovito filtrira umazanijo. Naprava lahko deluje do 60 minut, kar zagotavlja dovolj časa za temeljito čiščenje celotnega stanovanja. Številne funkcije olajšajo doseganje težko dostopnih kotov in z lahkoto odstranijo trdovratno dlako in prhljaj hišnih ljubljenčkov. Sesalnik tehta 3,3 kg, zato je premikanje ali sesanje višjih površin malenkost. Z Dreame U20 je dnevno čiščenje užitek!

9.jpg


Neverjetna moč motorja
Dreame U20 je opremljen z vrhunskim brezkrtačnim motorjem, katerega hitrost doseže 100.000 vrt/min. Zagotavlja konstantno sesalno moč do 20.000 Pa. V praksi to pomeni, da sesalnik zanesljivo odstrani umazanijo in se dobro spopada z dlakami in prhljajem. Še več, kljub tej visoki moči U20 ne bo motil vašega miru in tišine, saj ustvarja presenetljivo malo hrupa.

13.jpg


Brez umazanije
Ne boste več zgrešili niti dlake ali drobtinice, saj je krtača za sesalnik U20 zanesljiva opora med čiščenjem. LED lučka, s katero je opremljen, zagotavlja širok kot osvetlitve (138°), kar vam bo omogočilo, da locirate umazanijo tudi v najtemnejših kotih. Zdaj bodo tla v vašem domu sijala čista!

12.jpg


Dolgotrajna svoboda
Za brezžično delovanje skrbi zmogljiva 2500 mAh baterija. Zahvaljujoč njemu lahko čistite do 60 minut in uživate v neizprosni sesalni moči. Ta čas je dovolj, da prosto posesate tla tudi v veliki hiši. Če želite, lahko ta čas podvojite – vzemite si trenutek in zamenjajte baterijo ter uporabite rezervno (na voljo posebej). Pozabite na prepletene kable in potrebo po menjavi lokacije napajanja. Z Dreame imate popolno svobodo!

6.jpg


Čistoča brez kompromisov
Pozabite lahko na nadležne sekundarne onesnaževalce. 5-slojni filtrirni sistem zagotavlja neprimerljivo učinkovitost med čiščenjem. Prah, prah in drobni delci se 99,9 % časa filtrirajo iz zraka in gredo v posodo za umazanijo, ki jo lahko izpraznite s klikom. Dreame U20 bo poskrbel, da vaše delo nikoli ne bo zaman!

1.jpg


Krtača za posebne naloge
Če z vami živi ljubljeni ljubljenček, zagotovo veste, kako težko je odstraniti dlake s kavča ali preproge. Da vam olajšamo življenje, smo priložili posebno električno mini krtačo, s katero je čiščenje tovrstne umazanije preprosto! Ne izgubljajte dragocenega časa in z Dreame odstranite dlačice v hipu!

4.jpg


Čudovito enostaven za čiščenje
Velika prednost sesalnika Dreame U20 je njegova zložljiva oblika. Odstranljiva posoda za prah, deli filtra ali glava univerzalne krtače -vse lahko preprosto vzdržujete čisto. Posamezne komponente lahko preprosto operete pod tekočo vodo in s tem ohranite sesalnik dlje časa v popolnem stanju.

3.jpg


Priloženi praktični dodatki
Z Dreame U20 boste poskrbeli za red v vsak kotiček vašega doma. V kompletu boste našli široko multifunkcijsko orodje, s katerim boste lahko temeljito posesali letvice ali občutljive površine, kot je tipkovnica. S pomočjo električne mini krtače boste U20 spremenili v ročni sesalnik, s pomočjo stenskega nosilca pa ga boste udobno pospravili z vsemi dodatki.

8.jpg


V paketu prejmete:

  • Pokončni sesalnik
  • Podaljšek cevi
  • Univerzalna krtača
  • Električna mini krtača
  • Stenski nosilec z montažnim kompletom
  • Polnilec
  • Široko večnamensko orodje
  • Navodila za uporabo

u20-dodatki.jpg


Tehnične podrobnosti:

  • Sesalna moč: 20.000 Pa
  • Čas delovanja: do 60 min
  • Prostornina posode za prah: 500 ml
  • Kapaciteta baterije: 2500 mAh
  • Čas polnjenja: približno 3,5 ure
  • Teža: 3,3 kg
  • Vrsta filtra: EPA E11
  • Lastnosti: modra LED osvetlitev ozadja krtače, 3 načini delovanja
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!