Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Sesalec ULTENIC FS1, 450W, ročni baterijski

Sesalec ULTENIC FS1, 450W, ročni baterijski

ULTENIC
GA015
odprema čez 1-2 dni
295,00 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ULTENIC FS1 450W 30kPa avtomatsko praznjenje tal ročni baterijski sesalnik

Akumulatorski sesalnik, s samodejnim praznjenjem, zmogljivim sesanjem 30 KPa/450 W, odstranljivo baterijo, 5-slojnim filtrom, ročni, zmogljivim sesanjem za domače preproge na trdih tleh

MOČNO SESANJE 30 KPA: FS1 je močan brezžični sesalnik s 450 W motorjem in največjo sesalno močjo 30000 Pa. 4 načini hitrosti (nizka/visoka/samodejno/turbo) so na voljo za vaše dnevne potrebe po čiščenju. Zaslon na dotik vam omogoča, da zaženete vakuum, ne da bi morali nenehno pritiskati gumb. V samodejnem načinu samodejno poveča sesalno moč na preprogah; v načinu Turbo deluje z največjo močjo in sesalno stopnjo do 10 sekund za globinsko čiščenje.

PRAZNJENJE: Brezžični sesalnik FS1 je opremljen s postajo za samodejno praznjenje, kjer poteka praznjenje odpadkov, polnjenje enote in odstranjevanje UV alergenov. Da vaše roke ne pridejo v stik s prahom od začetka do konca čiščenja. Opremljen s 3L vrečko za prah vam prihrani pogosto praznjenje in čas (smeti morate izprazniti le enkrat na mesec).

ERGONOMSKA IN LAHKA OBLIKA: LED lučka na 180° glavi ščetke osvetljuje temne predele. V ujemajočem se paketu so vključene tudi različne glave ščetk (kombinacija orodja/krtače za reže/čistilne krtače), ki jih je mogoče pretvoriti v ročni sesalnik in sesalnik s palico, zaradi česar je bolj primeren za čiščenje celotne hiše.

BOLJ ZDRAV IN ZANESLJIV: s 5-slojnim filtrirnim sistemom, ki zadrži 99,99 % finega prahu, cvetnega prahu in alergenov do velikosti 0,3 mikrona. Tehnologija za zmanjšanje zamašitev zagotavlja dosledno, močno sesanje, ki preprečuje nabiranje umazanije in ostankov na filtru, za izboljšanje kakovosti vašega zraka, hkrati pa izboljša učinkovitost in dolgo življenjsko dobo sesalnika.

DO 60 MINUT DELOVANJA: 8-celična baterija z visoko energijsko gostoto 2500 mAh vam omogoča do 60 minut delovanja (osnovni program). Zasnova odstranljive baterije olajša odstranitev in zamenjavo baterije (mož nost dvojnega polnjenja), tako da lahko po potrebi podaljšate čas čiščenja. Opomba: drugo nadomestno baterijo je treba kupiti posebej.


Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!