Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

  • Nov
Zvočniki Redragon CONNIE GS814

Zvočniki Redragon CONNIE GS814

Redragon
ZV221
odprema čez 1-2 dni
41,70 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Brezžična svoboda poslušanja - S pomočjo brezžičnega načina BT 5.0 vam zvočnik REDRAGON CONNIE GS814 omogoča neprekosljivo kakovost zvoka brez izgub in stabilen prenos zvoka brez zamikov. To pomeni, da se lahko popolnoma prepustite svojim seznamom predvajanja na telefonu, tablici ali prenosnem računalniku.

Močni nizki toni z 2,5-palčno zvočno enoto - GS814 je opremljen s štirimi naprednimi zvočnimi enotami (bass/treble x 2) z izboljšanim stereo jedrom polnega razpona 2.0 kanala, kar vam omogoča, da se povsem potopite v glasbeno doživetje!

Enostavno upravljanje na dotik - S posameznimi štirimi gumbi za upravljanje na dotik lahko učinkovito in natančno prilagajate funkcije zvočnikov. Z lahkoto prilagajate glasnost, preklapljate med načini AUX/BT in prejšnjimi ter naslednjimi skladbami.

Dinamična osvetlitev RGB - Poleg izjemne kakovosti zvoka boste navdušeni tudi nad privlačno svetlobno vrstico. Izbirate lahko med štirimi načini osvetlitve za različne vibracije, pri čemer je najbolj priporočljiv način glasbene sinhronizacije.

Plug & Play za široko združljivost - Napajanje z enosmernim tokom in 3,5-milimetrskim zvočnim vhodom omogoča, da ta "rock zvezda" zabava na različnih platformah, kot so osebni računalniki, televizorji in prenosni računalniki. Dolžina kabla med dvema zvočnikoma sega do 210 cm.

REDRAGON PODALJŠANA GARANCIJA NA 5 LET - ZMAJSKA VZDRŽLJIVOST

Zmajska vzdržljivost
Blagovna znamka Redragon navdušuje številne igralce, ne samo z dizajnom, ceno in priljubljenostjo, temveč tudi s kvaliteto.  S pet letno podaljšano garancijo imenovano zmajska vzdržljivost pa pridobite še brezskrbnost uporabe!

V zmajsko vzdržljivost so vključeni naslednji Redragon izdelki:

  • Miške
  • Tipkovnice
  • Slušalke
  • Igralni ploščki (kontrolerji)
  • Mikrofoni
  • Gaming kompleti (izključene so podloge za miške)
  • USB zvočne kartice
  • Dodatki za konzole (PS4, XBOX, Switch) in PC

KAKO PODALJŠATI GARANCIJO

V roku 30 dni od nakupa mora kupec registrirati izdelek na spletni strani. Po uspešno opravljeni registraciji, izdelek pridobi dodatna 3 leta garancije na splošno garancijo izdelka. To pomeni skupaj kar 5 let garancije, ki velja od dneva nakupa izdelka.

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI 

Obrazec za REGISTRACIJO

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!