Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

  • Nov
Zvočniki Redragon WALTZ GS510

Zvočniki Redragon WALTZ GS510

Redragon
ZV219
odprema čez 1-2 dni
21,30 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Izboljšani basi za vrhunski zvok - GS510 odlikuje napredna zvočna pogonska enota s polnim obsegom 2.0-kanalnega izboljšanega stereo jedra, ki zagotavlja izjemno jasen in bogat zvok za vaše užitke ob poslušanju.

Osvetlitev RGB z dotikom - Poleg vrhunskega zvoka boste navdušeni tudi nad estetskim dizajnom. S funkcijo upravljanja na dotik lahko izbirate med 4 različnimi načini osvetlitve, ki ustrezajo različnim vzdušjem, poleg tega pa lahko osvetlitev tudi izklopite.

Neskončne možnosti - Minimalistična in sodobna urbana zasnova, okrepljena z trdnim okvirjem, ohranja umirjen in nevsiljiv slog, ki se odlično prilagaja vsakemu prostoru. Z dolžino kabla 1m med zvočnima enotama je kompatibilen z večino namiznih naprav, kar vam omogoča popolno prilagodljivost.

Natančna nastavitev glasnosti - Priročen in občutljiv gumb za nastavitev glasnosti v kombinaciji s stikalom za vklop/izklop vam zagotavlja enostavno in natančno upravljanje z glasnostjo, kar omogoča prilagajanje zvoka po vaših željah.

Plug & Play - Preprosto priključite zvočnik preko USB priključka in 3,5-milimetrskega kabla za zvok ter mikrofon. S tem zagotovite, da se lahko vaša glasbena izkušnja razvija na različnih platformah, kot so osebni računalniki, televizorji in prenosni računalniki.

REDRAGON PODALJŠANA GARANCIJA NA 5 LET - ZMAJSKA VZDRŽLJIVOST

Zmajska vzdržljivost
Blagovna znamka Redragon navdušuje številne igralce, ne samo z dizajnom, ceno in priljubljenostjo, temveč tudi s kvaliteto. S pet letno podaljšano garancijo imenovano zmajska vzdržljivost pa pridobite še brezskrbnost uporabe!

V zmajsko vzdržljivost so vključeni naslednji Redragon izdelki:

  • Miške
  • Tipkovnice
  • Slušalke
  • Igralni ploščki (kontrolerji)
  • Mikrofoni
  • Gaming kompleti (izključene so podloge za miške)
  • USB zvočne kartice
  • Dodatki za konzole (PS4, XBOX, Switch) in PC

KAKO PODALJŠATI GARANCIJO

V roku 30 dni od nakupa mora kupec registrirati izdelek na spletni strani. Po uspešno opravljeni registraciji, izdelek pridobi dodatna 3 leta garancije na splošno garancijo izdelka. To pomeni skupaj kar 5 let garancije, ki velja od dneva nakupa izdelka.

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI

Obrazec za REGISTRACIJO

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!