Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Zvočniki JBL Quantum DUO Black

Zvočniki JBL Quantum DUO Black

JBL
ZV527
odprema čez 1-2 dni
171,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Spoznajte ultimativne namizne zvočnike JBL Quantum Duo

JBL Quantum Duo je sestavljen iz dveh enot, vsaka s po dvema enotama – 63-milimetrskim zvočnikom in 19-milimetrskim tweezerjem za boljšo zvočno reprodukcijo. Ta je sicer zagotovo v poreklu znamke JBL – a je v preizkušenem modelu nadgrajena s kopico svetlobnih efektov, pametno povezljivostjo preko Bluetootha, podporo Dolby Digitalu in mnogo več.


JBL QuantumSOUND signature

Od najtanjših stopnic do najglasnejše eksplozije, JBL QuantumSOUND Signature naredi vsak scenski ep in vsakega igralca bolj konkurenčen. 2,5-palčni neodimski gonilniki in visokotonski zvočniki oddajajo zvočno krivuljo, ki jo uglašijo JBL audiologi in so posebej zasnovani za igranje iger. Naša tehnologija prostorskega zvoka s podpisom skupaj z Dolby digital ustvarja najbolj realistično zvočno sceno. Bodite popolnoma predani v igri in zmagajte v igri, saj vam omogoča, da slišite vse sovražnike, ki prihajajo mimo.

hotspots-duo.jpg


Doživite vsako podrobnost

Nikoli ne boste zamudili metka, drobljenja v gramozu ali jate neumornosti z neverjetno jasnostjo zvoka in močnim, intenzivnim basom. Dobavljajo jih izpostavljeni vozniki in zadaj obrnjeni basporti.

JBL_Quantum_Duo_Lifestyle_01_904x560px.png?sw=904&sh=560


Prilagodljive luči

Svojo igralno ploščo napolnite s hladnimi svetlobnimi učinki, ki vas popeljejo globlje v akcijo. Igralni računalniški igralni zvočniki JBL Quantum Duo imajo različne barvne prednastavitve in vzorce osvetlitve. Nastavitev enostavno nastavite s tipko za nadzor osvetlitve.

JBL_Quantum_Duo_Lifestyle_02a_904x560px.png?sw=904&sh=560


Tehnične podrobnosti:

  • Izhodna moč (W): 20
  • Dinamični frekvenčni odziv (Hz): 60 Hz - 20K Hz
  • Dimenzije (cm): 8,9 x 21 x 17,6
  • Bluetooth profili: A2DP v1.3, AVRCP v1.5
  • Frekvenca Bluetooth: 2402 MHz - 2480 MHz
  • Bluetooth posredovana modulacija: GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
  • Moč oddajnika Bluetooth: ≤ 12,5 dBm (EIRP)
  • Različica Bluetooth: 4.2
  • Kaj dobite: 1x JBL Quantum Duo, 1x 1,5 m avdio kabel, 1x 1,5 m USB kabel, 1x 1,5 m napajalni kabel, 1x vodnik za hiter začetek, 1x garancijski list

Spletna stran proizvajalca

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!