Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Zvočna kartica ORICO SC2-BK-EP

Zvočna kartica ORICO SC2-BK-EP

Orico
SB020
odprema čez 1-2 dni
13,20 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Večnamenska zunanja zvočna kartica USB


Orico je večnamenska zvočna kartica, ki vam omogoča priklop zvočnih naprav, kot so slušalke, mikrofon ali zvočniki, ter upravljanje glasnosti na preprost in priročen način. Posebni gumbi na ohišju vam omogočajo hitro utišanje zvoka ali mikrofona. Omogočite si veliko boljšo zvočno izkušnjo v več napravah.



Enostavna namestitev


Naprava ne zahteva namestitve nobenih dodatnih gonilnikov ali posebne programske opreme. Samo priključite & predvajajte napravo v računalniku in začnite uživati v zvoku v novi dimenziji kakovosti.



Zasnova naprave


Naprava je opremljena s tremi vrati, od katerih so ena vrata 2 v 1 za slušalke in mikrofon ter dve ločeni vrati za mikrofon in slušalke. Gumbi, ki se nahajajo na napravi, vam omogočajo, da po potrebi utišate mikrofon ali zvoke. Med skupnim gledanjem filma lahko pozabite na izpadajočo slušalko. Zdaj ima lahko vsak od vas ločene slušalke. Upravljajte svoj zvok z eno napravo.



Široka združljivost


Zvočno kartico Orico lahko preprosto povežete s tablico, prenosnikom ali računalnikom. Združljiv je z Windows/Mac/Linux/.



Edinstven dizajn


Zunanja zvočna kartica Orico je bila premišljeno zasnovana. Gumbi za preprosto utišanje in nadzor glasnosti vam omogočajo upravljanje zvoka z eno roko. Majhna velikost dizajna vam omogoča, da ga vzamete s seboj kamor koli greste.




Proizvajalec
Orico
Model
SC2-BK-BP
Vmesnik USB
2.0
Izhodni vmesnik
Izhod za mikrofon, 4PIN izhod za slušalke, izhod za slušalke
Pogostost
15 - 25K Hz
Glasnost
>=80 dB
Dolžina kabla
10 cm
LED lučka
Da
Funkcije
Izklop zvoka, sprememba glasnosti
Operacijski sistemi
Windows / macOS / Linux

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!