Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Disney Dreamlight Valley - Cozy Edition (Xbox...

Disney Dreamlight Valley - Cozy Edition (Xbox Series X & Xbox One)

Nighthawk Interactive
XBX265
odprema čez 1-2 dni
49,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Raziščite svet, poln čarobnosti Disneyja in Pixarja! Odkrijte bogate zgodbe in zgradite popolno sosesko skupaj z Disneyjevimi in Pixarjevimi liki.

Disney Dreamlight Valley je hibrid med simulacijo življenja in pustolovsko igro, bogato z nalogami, raziskovanjem in zanimivimi dejavnostmi z znanimi Disneyjevimi in Pixarjevimi prijatelji. Dolina Dreamlight je bila nekoč idilična dežela, kjer so Disneyjevi in Pixarjevi liki živeli v harmoniji - dokler ni prišlo do Pozabe. Po deželi so se razrasli nočni trni in prekinili čudovite spomine, povezane s tem čarobnim krajem. Ker niso imeli kam iti, so se brezupni prebivalci Doline sanjske svetlobe umaknili za zaklenjena vrata v Sanjski grad. Zdaj je na vas, da odkrijete zgodbe tega sveta in vrnete čarobnost v Dolino sanj!

Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition vključuje komplet nalepk, zbirateljski plakat, popoln dostop do osnovne igre in ekskluzivne digitalne bonuse.


Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!