Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

F1® Manager 2023 (Xbox Series X & Xbox One)

F1® Manager 2023 (Xbox Series X & Xbox One)

Fireshine Games
XBX223
odprema čez 1-2 dni
54,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
NOV NAČIN IGRANJA

Ustvarite svojo zapuščino in podoživite ključne trenutke svetovnega prvenstva FIA formule 1 2023 v ponovitvi dirke, povsem novem načinu, ki vas še bolj približa resnični sezoni F1.

Starting Grid ponovi resnične pogoje dirke in startne položaje voznikov na vsaki dirki sezone 2023; izberite dirkališče, izberite svojo najljubšo ekipo in preverite, ali lahko vaše odločitve spremenijo njihov izid v resničnem življenju.

S funkcijo Race Moments lahko prevzamete nadzor nad določeno ekipo v ključnem trenutku resnične dirke iz sezone 2023. Ali lahko sezono začnete s točkami za Williams, ko se Alex Albon le 15 krogov pred koncem v Bahrajnu znajde na P8? Ali lahko po kaotičnih 29 krogih Oscarju Piastriju zagotovite točke na njegovi prvi dirki na domačem terenu na Veliki nagradi Avstralije?

S štartnimi mrežami in trenutkom dirke, dodanima za vsako dirko v sezoni 2023, ponuja ponovitev dirke povsem nov način igranja v igri F1 Manager 2023.

Spremenite sezono po svojih željah.

Prednaročite F1 Manager 2023 in prejmite:
tri ekskluzivne trenutke dirke, vključno s trenutkom za povsem novo dirkališče Las Vegas Strip Circuit
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!