Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Company of Heroes 3 - Launch Edition (Xbox...

Company of Heroes 3 - Launch Edition (Xbox Series X & Xbox One)

Sega
XBX180
odprema čez 1-2 dni
59,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Company of Heroes 3 Console Edition prinaša eksplozivno mešanico akcije, taktike in strategije.
Doživite povsem novo vojno prizorišče s srce parajočimi boji v novih okoljih z novimi frakcijami in mednarodnimi bojnimi skupinami. Z novim dinamičnim zemljevidom kampanje, ki poskrbi, da si dve igranji kampanje ne bosta podobni, pojdite onkraj bojišča in vzpostavite ključne oskrbovalne linije ter načrtujte obveščevalne mreže. Nato se potopite v severnoafriško operacijo, ki temelji na pripovedi, in si oglejte filmsko gledališče, kot ga še niste videli.
Vsaka bitka pripoveduje zgodbo. Kakšna bo tvoja?

POVZETEK FUNKCIJ

PRIZNANO TAKTIČNO IGRANJE JE BOLJŠE KOT KDAJ KOLI PREJ.
- Na konzolo prihaja temeljna igra Company of Heroes, kjer igralci zmagujejo tako, da prelisičijo nasprotnike in jih ne prelisičijo.
- Klasična mehanika je izboljšana z izboljšanimi sistemi za kritje, flankiranje, kombinirano orožje in bogatejšo mehaniko uničevanja okolja.
- Inovativno bojevanje, kot so preboj, taktika vertikale in misije, osredotočene na peskovnik, bodo navdušile veterane Company of Heroes.

SKRBNO PRETVORJENO ZA KONZOLO
- Družba Company of Heroes 3, ki je bila izdelana za konzole s prilagojenim uporabniškim vmesnikom, polno podporo za krmilnike in funkcijami, ki vam omogočajo igranje v lastnem tempu, na PlayStation 5 ter Xbox Series S in X v polni meri prinaša priznano mešanico akcije, taktike in strategije.
- Podpora za krmilnik je bila skrbno premišljena, kar omogoča največjo natančnost in zagotavlja, da lahko naredite prave poteze, ko jih želite narediti.
- Uporabniški vmesnik v igri je bil na novo zasnovan z upoštevanjem razporeditve gumbov in berljivosti, kar zagotavlja brezhibno konzolno izkušnjo.

IGRAJTE V SVOJEM TEMPU
- Dinamična mehanika zemljevida kampanje uvaja bolj ponovljivo izkušnjo kampanje z dolgoročnimi strategijami in izbiro brez primere.
- S popolno taktično pavzo igralci prevzamejo nadzor nad bojiščem tako, da zamrznejo dogajanje, strateško načrtujejo svoje naslednje poteze in opazujejo, kako se vse veličastno odvija, kar vsakemu omogoča, da postane ultimativni taktik.

KINEMATOGRAFSKO VOJAŠKO DOGAJANJE POTISKA IGRANJE IN VIZUALNO PODOBO V NOVE VIŠAVE
- Nova vojna prizorišča zagotavljajo slikovito kuliso z bujnimi in barvitimi zemljevidi ter različnimi avtentičnimi prizorišči bitk, kot so vetrovni sredozemski gorski prelazi, ostre severnoafriške puščave in obalne pokrajine.
- Raziščite še nepopisane zgodbe iz intenzivnih spopadov v Severni Afriki in na Apeninskem polotoku, kot so zgodbe italijanskih partizanov.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!