Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Motogp 23 (Xbox Series X & Xbox One)

Motogp 23 (Xbox Series X & Xbox One)

Milestone
XBX179
odprema čez 1-2 dni
69,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
OBSTAJA SAMO 1

Občutek dirkanja z ramo ob rami z najbolj priznanimi prvaki MotoGP se z novim poglavjem, polnim vznemirljivih novosti, ponovno vrača na progo!

In tako kot je samo en dirkač, ki bo na koncu osvojil naslov prvaka, je tudi uradna videoigra MotoGP samo ena!

Ključne lastnosti:
NOVA KARIERA, KI JO LAHKO ODKRIJETE
Vaš končni cilj je morda še vedno isti: vzpenjanje po lestvici od Moto3 do Moto2 in na Olimp MotoGP, toda način, kako lahko izberete pot svoje kariere, je bil popolnoma prenovljen, da bi vam omogočil najbolj realistično in osebno izkušnjo doslej. Odnosi z drugimi dirkači bodo igrali pomembno vlogo: Zato bodite pozorni na novo virtualno platformo družabnih omrežij v igri... in si pazite na hrbet! Tako kot v resničnem življenju lahko ključni trenutki nenadoma spodbudijo vašo kariero: to so nove točke preobrata, bližnjice za hitrejše napredovanje v različnih razredih s posebnimi izzivi.

VZNEMIRJENJE ZA VSAKOGAR
Ne glede na to, ali ste izkušeni in izkušeni dirkač ali pa ste prvič na dveh kolesih, MotoGP 23 ve, kako poskrbeti, da bo vaša izkušnja vedno prijetna in motivacijska. Novi sistem nevronske pomoči je zasnovan tako, da analizira vašo zmogljivost in vam v realnem času nudi podporo pri upravljanju, zaviranju in pospeševanju. Z namenskimi učnimi gradivi boste lahko poglobljeno raziskali določene vidike igre. Nato pa še naprej krepite svojo samozavest ali izpopolnjujte svoj slog v prestižni Akademiji MotoGP™, kjer se boste naučili vseh trikov, s katerimi boste postali prvaki.

VSE SE LAHKO SPREMENI
Enostavnost nikoli ni prinesla velikih zmag. Če ste torej pripravljeni na izziv, vam bo všeč nova funkcija dinamičnega vremena! Prinesla bo najvišjo stopnjo nepredvidljivosti v igri, saj se lahko suha dirka hitro spremeni v moker kaos. Izkoristite novo pravilo Flag-to-Flag, da zamenjate kolesa in si zagotovite strateško prednost pred tekmeci! Ko se lahko vse spremeni, je čas najpomembnejši!

USTVARITE SI GA PO LASTNIH ŽELJAH
Vaš osebni slog se ne kaže le v načinu vožnje, temveč tudi v videzu, ki ga izberete! Zato sprostite svojo ustvarjalnost in pokažite svoj slog z neskončnimi možnostmi, ki jih ponujajo naši zmogljivi grafični urejevalniki!

Svoje stvaritve lahko zdaj zaradi funkcije navzkrižnega igranja delite z drugimi uporabniki omrežja D1.

DIRKAJTE BREZ OMEJITEV
Če želite dokazati, da ste najboljši, morate izzvati vse. Zdaj lahko. Igra MotoGP 23 ima funkcijo popolnega navzkrižnega igranja*, s katero lahko tekmujete z drugimi igralci ne glede na njihovo platformo in generacijo konzol. In ko je konkurenca v isti sobi z vami, vam bo način Split-Screen pomagal ugotoviti, kdo je pravi kralj kavča.

In končno, v novih rangiranih tekmah se boste lahko pomerili z drugimi igralci z enako ravnjo znanja in uživali v najbolj intenzivnih in zahtevnih dvobojih!

*Vmesno igranje je na voljo med konzolami PlayStation in Xbox.

*Za dostop do spletnega večigralstva je potrebno članstvo Xbox Live Gold.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!