Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Train Sim World 3 (Xbox Series X & Xbox One)

Train Sim World 3 (Xbox Series X & Xbox One)

Maximum Games
XBX110
odprema čez 1-2 dni
49,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Obvladajte vlake v igri Train Sim World 3.

Osvojite ameriške gore, ko z industrijskimi delovnimi konji prevažate neverjetno tonažo, v rekordnem času prepeljite potnike iz britanske prestolnice na delo in z nemškimi hitrimi vlaki dirkajte od države do države. Z ustvarjalnimi orodji se igrajte po svoje.

Ključne funkcije:
Z vlakom ES44C4 prepeljite na stotine zabojnikov skozi prelaz Cajon. Doživite vznemirjenje pri hitrosti 280 km/h na progi ICE 1 med Kasslom in Wurzburgom. Vozite najhitrejši britanski vlak razreda 395 med Londonom, Ashfordom in Favershamom.

EKSTREMNO VASJE - Novo volumetrično nebo prinaša na proge spremenjeno vzdušje. Strele plešejo med močnimi nevihtami, rjovenje grmenja pa tekmuje z zvokom strojev. Veter udarja v bok vlaka. Občutite popolno potopitev, ko se učite umetnosti obrambne vožnje, da ohranite nadzor.

VAŠ HOBBY - Izkusite več vlakov na progi. To še razširite s prilagajanjem lastnih scenarijev in livrijev, nato pa jih delite v Klubu ustvarjalcev. Z vami pride tudi vaša zbirka. Vsa vsebina iz serije Train Sim World 2 je na voljo tudi v seriji Train Sim World 3, kar vam omogoča še več raziskovanja.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!