Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Nadzorna kamera Anker Eufy C220 (T8W11321)

Nadzorna kamera Anker Eufy C220 (T8W11321)

ANKER
CAM152
odprema čez 1-2 dni
42,40 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
  • 2K jasnost za kristalno čiste podrobnosti: z vgrajeno kamero visoke ločljivosti 2K lahko vidite vsak kotiček svojega doma in ujamete vsako gibanje v popolni podrobnosti.
  • Popolna zaščita s 360° panoramskim pogledom: zagotovite si celovit pregled sobe brez mrtvih kotov, tako da imate nadzor nad celotnim območjem vašega doma.
  • Sledenje in zaznavanje gibanja z umetno inteligenco: inteligentni algoritem, ki ga uporablja eufy Security, omogoča natančno spremljanje vsakega človeškega gibanja v vašem domu.
  • Dvosmerni zvok za enostavno komunikacijo: ostanite povezani z vašimi najbližjimi kjerkoli že ste, saj lahko prek dvosmernega zvoka komunicirate z njimi, ne glede na oddaljenost.
  • Preprosta in hitra namestitev: namestitev je hitra in enostavna, z ali brez stenskega nosilca. Tako bo vaš dom v trenutku zaščiten iz vseh smeri.
2K-Netlikte-Iki-Kat-Net-Gorus_jpg.jpg 360_-Yatay-Gorunumle-Tam-Koruma_jpg.jpg Yapay-Zeka-Izleme-ve-Hareket-Algilama_jpg.jpg Iki-Yonlu-Sesle-Kolay-Iletisim_jpg.jpg
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!