Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Nadzorna kamera TP-LINK Tapo C200P2

Nadzorna kamera TP-LINK Tapo C200P2

TP-Link
CAM307
odprema čez 1-2 dni
57,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

TP-LINK Tapo C200P2 paket dveh nadzornih kamer vam omogoča snemanje video posnetkov visoke ločljivosti - posname vsako sliko v kristalno jasni ločljivosti 1080p. Video z ločljivostjo 1080p zagotavlja več jo jasnost in ostrino slik zaradi večjega števila slikovnih pik. To pomaga pri prepoznavanju od daleč. Omogoča pomik in nagib: vodoravno za 360° in navpično za 114° - širok razpon pokritosti, ki zajame vsak trenutek.

Napredni nočni vid - omogoča nočno snemanje na razdalji do 9 m. Ne zbudite svojih malčkov, ko ponoči odprete vrata otroške sobe. Preko aplikacije preverite ali spijo.

Zaznavanje gibanja in obvestila - Kadar vaša kamera zazna gibanje, prejmete obvestilo in si lahko ogledate video posnetek gibanja za natančnejši pregled posnetka. Prav tako lahko delovanje prilagodite z nastavitvijo območij zaznavanja gibanja, da zajamete samo tisto, kar se zgodi na območju, ki ga izberete.

  • Zvočni in svetlobni alarm - sproži svetlobne in zvočne učinke, da prestraši nezaželene obiskovalce
  • Dvosmerni zvok - omogoča komunikacijo prek vgrajenega mikrofona in zvočnika.
  • Glasovni nadzor - kamera je združljiva z Google Assistant in Amazon Alexa (Google Assistant in Amazon Alexa nista na voljo v vseh jezikih in državah)
  • Varno shranjevanje - lokalno shrani do 128 GB na microSD kartico, kar je 384 ur (16 dni) posnetkov (glede na nadzorovane pogoje).
  • Način zasebnosti - Prekiniti nadzor kadarkoli želite, da zaščitite svojo zasebnost.
  • Enostavna namestitev in upravljanje - upravljajte vse z aplikacijo Tapo
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!