Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Nadzorna kamera Woox R4114

Nadzorna kamera Woox R4114

WOOX
CAM220
odprema čez 1-2 dni
26,40 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

                    

Pametna kamera Full HD R4114, ki je povezana z intuitivno aplikacijo za pametni telefon, deluje kot vaše oči in ušesa ter zagotavlja varnost in zaščito, ko niste doma. Napredna tehnologija prepoznavanja vzorcev in zaznavanja gibanja vam zagotavlja brezskrbnost, s prilagodljivimi opozorili, ki vam omogočajo popoln nadzor.

Deluje z Echo showom in Nest Hubom
Prosite Alexa ali Google, naj na vašem Echo Showu ali v NestHubu prikažeta pogled v živo fotoaparat kamere WOOX R4114. Prav tako lahko govorite ali poslušate prek Echo Show ali NestHuba, z dvosmernim zvokom fotoaparata WOOX R4114.

Woox R4114 Kamera ima infrardeče LED diode in algoritme računalniškega vida, za samodejno aktiviranje nočnega vida pri šibki svetlobi. Oglejte si celotno vidno polje fotoaparata ponoč i.

Vgrajen mikrofon in zvočnik na fotoaparatu WOOX R4114 vam omogočata, da ostanete v stiku s svojim domom. Po šoli se pozdravite z otroki ali pa povejte svojemu psu, naj preneha lajati, prek aplikacije Woox Home.

Tehnologija zaznavanja gibanja in računalniškega vida fotoaparata WOOX R4114 ponuja prilagodljiva obvestila, tako da prejmete samo pomembna opozorila.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!