Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Ventilator Be Quiet! Light Wings (BL073),...

Ventilator Be Quiet! Light Wings (BL073), 120mm, 4-pin

BE QUIET!
HLA229
odprema čez 1-2 dni
29,30 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

BE QUIET! LIGHT WINGS (BL073) RGB 120mm 4-pin PWM ventilator

Večje možnosti RGB osvetlitev
BE QUIET! LIGHT WINGS (BL073) RGB, ponuja ARGB osvetlitev spredaj in zadaj. Subtilni osvetljeni obroč je na zadnji strani, v kombinaciji z osvetljenimi ARGB možnostmi narejen za izvrsten izgled v vsakem pogledu. 20-ARGB LED diod ponuja možnost individualizacije svojega profila in tako tudi vašega osebnega računalnika.

ARGB osvetlitev spredaj in zadaj
Več barv in načinov za individualen videz zahvaljujoč 18 LED
9 tiho optimiziranih lopatic ventilatorja za visokotlačne in nizke turbulence
Izjemno razmerje med zmogljivostjo in hrupom z 31 dB(A) pri 2500 obratih na minuto
Rifle-bearing ležaj z dolgo življenjsko dobo omogoča življenjsko dobo 60.000 ur

Večji pretok zraka 
Z optimizacijo za največji pretok zraka je Light Wings 120 mm PWM prava izbira za vsako konfiguracijo ohišja, ki zahteva visoko zmogljivost hlajenja. Njegovih sedem ventilatorskih lopatic, optimiziranih za pretok zraka, ne samo, da zmanjšajo turbulence, ki povzročajo hrup, ampak tudi zagotavljajo, da Light Wings 120 mm PWM zagotavlja zmogljivost, ki je potrebna, tudi v zahtevnih konfiguracijah.

IMPRESIVNA OSVETLITEV
Veliko možnosti osvetlitve
Light Wings 120 mm PWM  ponuja ARGB osvetlitev spredaj in zadaj. Prefinjeno osvetljen obroč na zadnji strani v kombinaciji s svetlim na sprednji strani zagotavlja lep izgled iz vseh kotov. 18 ARGB LED vam daje veliko možnosti za individualizacijo zgradbe vašega računalnika.


ZA RADIATORJE IN HLADILNIKE
Lopatice ventilatorja so optimizirane za visok tlak
Z izjemno visokim zračnim tlakom do 2,6 mm/H2O je Light Wings 120 mm PWM najboljša izbira za vodno hlajene in zračno hlajene sisteme. 9 lopatic ventilatorja, optimiziranih za pretok zraka, zagotavlja dovolj zračnega tlaka, da je ta ventilator popoln tudi v zahtevnih konfiguracijah.


TIHO DELOVANJE
Optimiziran rotor zagotavlja tiho delovanje. Z ravnjo hrupa 31 dB(A) pri največji hitrosti ventilatorja dokazuje, da je osvetlitev namesto nadomestka dodatek k tihemu in zelo močnemu delovanju. Vse funkcije skupaj naredijo Light Wings 120mm PWM high-speed ventilator izbire za tihe razstavne prostore in igralne sisteme.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!