Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Ventilator Be Quiet! Shadow Wings 2 (BL084),...

Ventilator Be Quiet! Shadow Wings 2 (BL084), 120mm, 3-pin

BE QUIET!
HLA238
odprema čez 1-2 dni
16,30 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

BE QUIET! Shadow Wings 2 (BL084) 120mm 3-pin PWM ventilator

Izjemno tiho delovanje
Shadow Wings 2 120mm ventilatorske lopatice so bile optimizirane, da zagotovijo maksimalno zračnost, kar rezultira v izjemno tihem delovanju ob dobrem hlajenju. Deluje le na 15,7 dB(A) tudi ob maksimalni hitrosti 1100 rpm. Odlična izbira za vse, ki cenite maksimalno tišino svojega računalnika.

Proti-vibracijski koncept
Odstranljivo anti-vibracijsko nameščanje na vseh štirih robovih ventilatorja zmanjša vibracije prenesene na računalniško ohišje. Poleg tega pa je ventilator opremljen z gumijastim ohišjem, ki ojača proti-vibracijski sistem in zagotovi, da so vibracije zmanjšane na absolutni minimum.

Dolga življenjska doba
Shadow Wings 2 120 mm ventilator je reprezentacija neverjetne zanesljivosti. Dosežena z visoko-kvalitetno tehnologijo ležajev, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo, do kar 80,000 ur.

Nameščanje z zatiči na pritisk
S Shadow Wings 2 anti-vibracijskim namestitvenim sistemom se ventilator enostavno namesti. Zatiči na pritisk zagotavljajo hitro in varno namestitev brez uporabe izvijača.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!