Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Ventilator Be Quiet! Light Wings (BL075),...

Ventilator Be Quiet! Light Wings (BL075), 140mm, 4-pin, 3 pack

BE QUIET!
HLA123
odprema čez 1-2 dni
80,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

BE QUIET! LIGHT WINGS (BL079) 140 mm 4-pin ARGB PWM 3x ventilatorji

Večje možnosti RGB osvetlitev
BE QUIET! LIGHT WINGS ARGB, ponuja ARGB osvetlitev spredaj in zadaj. Subtilni osvetljeni obroč je na zadnji strani, v kombinaciji z osvetljenimi ARGB možnostmi narejen za izvrsten izgled v vsakem pogledu. 20-ARGB LED diod ponuja mož nost individualizacije svojega profila in tako tudi vašega osebnega računalnika.

3  ventilatorji, 1 hub
ARGB Hub omogoča uporabo in sinhronizacijo 6 ARGB komponent naenkrat. Uporabnikom prijazna namestitev za enostaven in priročen proces ter elegantna črna oblika se vizualno podaja s vsakim ohišjem. Lahko je nameščen kot SSD ali kjerkoli drugje z dvostranskim lepilnim trakom.

Večji pretok zraka
Z optimizacijo za največji pretok zraka je Light Wings 140 mm PWM prava izbira za vsako konfiguracijo ohišja, ki zahteva visoko zmogljivost hlajenja. Njegovih sedem ventilatorskih lopatic, optimiziranih za pretok zraka, ne samo, da zmanjšajo turbulence, ki povzročajo hrup, ampak tudi zagotavljajo, da Light Wings 140 mm PWM zagotavlja zmogljivost, ki je potrebna, tudi v zahtevnih konfiguracijah.

Tiho delovanje
Visoko optimiziran okvir ventilatorja in rotor zagotavljata tiho delovanje BE QUIET!. Z ravnjo hrupa le 31 dB(A) pri največji hitrosti ventilatorja dokazuje, da je osvetlitev namesto zamenjave dodatek k zelo tihemu in zelo zmogljivemu delovanju. Vse funkcije so združene, da je Light Wings 140 mm PWM izbrani ventilator za tihe vitrine in igralne sisteme. Hitrost si prilagodite sami.

FUNKCIJA SPREMEMLJIVE HITROSTI VENTILATORJA
Širinska impulzna modulacija (PWM) omogoča združljivim 4-pinskim krmilnikom, vključno s tistimi, ki so vgrajeni v številne matične plošče, da inteligentno spreminjajo hitrost in s tem raven hrupa ventilatorja. S PWM lahko sistem poveča hlajenje, ko je to potrebno, ali deluje v maksimalno tihem načinu, ko ni.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!