Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Brezžični router Merkusys MR30G, AC1200

Brezžični router Merkusys MR30G, AC1200

MERCUSYS
WFR250
odprema čez 1-2 dni
26,10 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

MERCUSYS MR30G AC1200 Dual Band brezžični usmerjevalnik-router

  • AC1200 Gigabitni WiFi - uživajte v domači zabavi brez zamud, saj doseže hitrosti do 1,2 Gb/s (867 Mb/s v pasu 5 GHz in 300 Mb/s v pasu 2,4 GHz)
  • Širša pokritost - 4? antene z visokim izkoristkom in oblikovanjem snopa spodbujajo stabilne povezave po celotnem domu za močne signale WiFi v vsakem kotičku
  • Polno gigabitni priključki - izkoristite svoj dostop do interneta in prenašajte podatke z vrtoglavimi hitrostmi za vrhunsko zmogljivost
  • Večja učinkovitost omrežja - Tehnologija MU-MIMO omogoča, da MR30G komunicira z več napravami hkrati, kar poveča prepustnost omrežja WiFi za vsako napravo
  • Enostavno upravljanje domačega omrežja - Različne programske funkcije, kot so starševski nadzor, QoS in omrežje za goste, za varnost in učinkovitost
  • Podpora za IPTV - podpira IGMP Proxy/Snooping, Bridge in Tag VLAN za optimizacijo pretakanja IPTV
  • Podprt IPv6 - Omogoča vam uporabo storitev IPv6, ki jih zagotavlja vaš ponudnik internetnih storitev, in obiskovanje spletnih mest IPv6

Gigabit AC1200 speeds
Dual-band WiFi provides high-speed connections for all devices
Compliant with the powerful 802.11ac standard, the MR30G delivers super-fast WiFi speeds of up to 1.2 Gbps. Choose the 2.4GHz (300 Mbps) band to emit signals with better penetration through the wall over longer distances when you're surfing the internet, emailing a colleague or sharing a connection on social media. When you're streaming HD videos, playing games or other bandwidth-hungry tasks, choose the 5 GHz band (867 Mbps), which delivers faster speeds with less interference.

Tehnologija MU-MIMO
Več naprav, povezanih hkrati
Običajni usmerjevalnik mora postaviti vaše naprave v čakalno vrsto, ko obstaja več povezav hkrati, kar povzroča zastoje v omrežju.

Vendar pa s tehnologijo MU-MIMO MR30G komunicira z več napravami hkrati, da omogoči povezanim napravam doseganje večjih hitrosti kot standardni AC usmerjevalniki, kar izboljša učinkovitost omrežja.

Antene z visokim ojačenjem in oblikovanjem snopa
Ciljni signali, ki predrejo stene
Štiri zunanje 5 dBi antene z visokim ojačenjem z dobro zasnovanimi notranjimi strukturami močno povečajo zmogljivost prenosa in pokrivajo več prostorov. Napredna tehnologija Beamforming samodejno poišče brezž ične naprave in oblikuje ciljno usmerjene, visoko učinkovite brezžične povezave, zaradi česar so vaše povezave stabilnejše.

Zmogljivi ojačevalci signala
Močni signali WiFi po vsem vašem domu
MR30G sprosti polni potencial vašega omrežja z okrepitvijo prenosa signala z močnostnimi ojačevalniki in pospešitvijo zajema signala z nizkošumnimi ojačevalniki. To pomeni, da ima vaš domači WiFi izboljšan doseg in polno moč signala za vsako napravo.

Gigabitne žične hitrosti
Polna gigabitna vrata za osebne računalnike, IPTV in igralne konzole
Opremljen s polnimi gigabitnimi vrati, ki so 10? hitrejši od vrat Ethernet, MR30G prenaša podatke z vrtoglavimi hitrostmi za vrhunsko zmogljivost. Povežite svoje računalnike, IPTV in igralne konzole z MR30G za robustno stabilnost.

Pokrijte svoj dom z EasyMesh
MR30G je združljiv z EasyMesh, kar vam omogoča, da nastavite celotno domače zapleteno omrežje z enim imenom in geslom WiFi s katero koli drugo dostopno točko, ki podpira EasyMesh več proizvajalcev. Uživajte v prilagodljivem, razširljivem in brezhibnem mrežnem WiFi-ju po vsem domu!

Enostavna nastavitev z aplikacijo MERCUSYS
Aplikacija MERCUSYS vam omogoča najlažji način za nastavitev v nekaj minutah in upravljanje vašega WiFi doma ali zunaj prek vaših naprav iOS ali Android.

 

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!