Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Brezžični router Merkusys HALO H50G, 3 pack

Brezžični router Merkusys HALO H50G, 3 pack

MERCUSYS
WFR192
odprema čez 1-2 dni
94,60 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Dynamic IP/Static IP/PPPoE/L2TP/PPTPHalo H50G - Mesh Wi-Fi sistem za celoten dom AC1900

Eno poenoteno omrežje - z napredno tehnologijo Mesh enote Halo skupaj tvorijo enotno celotno domače omrežje z enim imenom WiFi in geslom.
Brezhibno gostovanje - samodejno preklapljanje med Halo, ko se premikate po vašem domu, vedno dobite najboljši signal za uživanje v najhitrejših povezavah za vse svoje naprave.
Pokritost celotnega doma - do 550 m2 s hitrim WiFi, ki odpravlja mrtve cone v vašem domu.
1,9 Gbps Dual Band WiFi - Halo H50G zagotavlja hitre in stabilne povezave za več kot 100 naprav, s hitrostjo do 1.900 Mbps in sodeluje z glavnimi ponudniki internetnih storitev (ISP) in modemi.
Enostaven nadzor aplikacij - Uporabite aplikacijo MERCUSYS za hitro nastavitev in upravljanje WiFi.
Polna gigabitna vrata - 3x gigabitna vrata na enoto Halo za bliskovito hitre žične povezave
*Upoštevajte, da serija Halo H in serija S ne moreta delovati skupaj.

Rešitev WiFi za celotno hišo
Nič ni hujšega kot nezanesljive povezave in internetne hitrosti, ki ne morejo slediti vašemu digitalnemu življenjskemu slogu. Halo deluje kot enoten sistem, ki zagotavlja močan signal WiFi v vsakem kotičku vašega doma, kar zagotavlja neverjetno hitro in stabilno omrežno izkušnjo. Prekinitve in "buffering" bodo stvar preteklosti.

Gladko delovanje v vsakem kotu
V primerjavi z običajnim enojnim usmerjevalnikom, ki ima omejen doseg za oddaljene kotičke doma, Halo H50G deluje kot enoten sistem, ki zagotavlja hiter in stabilen signal WiFi po vsem vašem domu, pokriva do 550 m2 in odpravlja mrtve cone WiFi. . Uživajte v gladkem mrežnem WiFi-ju od vhodnih vrat do dvorišča.

Prilega se vsaki hiši
Komplet Halo Whole Home WiFi vključuje več enot, ki ustrezajo vsaki hiši. Če to ni dovolj, lahko kadar koli razširite pokritost Mesh WiFi tako, da preprosto dodate več enot Halo.*

Z brezhibnim gostovanjem signali nikoli ne izginejo
Sistem Halo samodejno poveže vaše telefone ali tablice z najhitrejšim vozliščem, kar zagotavlja resnično brezhibno omrežno izkušnjo. Nič več nenadnih padcev signala ali zaostajanja WiFi-ja, ko se sprehajate po hiši.

Šest ojačevalnikov signalov - Močni signali WiFi po vsem domu
Halo H50G, s šestimi dobro zasnovanimi ojačevalniki in sprejemniki signala, učinkovito ojača moč prenosa signala in hitreje zajema signal, kar močno izboljša razdaljo prenosa signala in moč signala vsake od vaših naprav WiFi.

Neprekinjena zabava z 1,9 Gbps dvopasovnim WiFi-jem
Vsaka enota sistema Halo WiFi ponuja hiter dvopasovni WiFi, ki zagotavlja kombinirane hitrosti do 1,9 Gbps. S šestimi hkratnimi podatkovnimi tokovi lahko Halo H50G poveže vaše naprave z več pasovne širine, kar vam pomaga predvajati, igrati, prenašati in več na vsaki napravi, s hitrejšo internetno hitrostjo.

Smart Connect združuje dva pasova v enem
Smart Connect združuje pasove 2,4 GHz in 5 GHz v en sam WiFi SSID in pomaga vašim napravam inteligentno izbrati najboljši razpoložljivi pas z močnejšim signalom in hitrejšo hitrostjo, tako da vaše naprave vedno delujejo optimalno.

Povežite več kot 100 naprav
Halo H50G izkorišča moč treh ločenih enot AC1900 in zagotavlja super hiter brezhiben WiFi za več kot 100 naprav. Halo s tehnologijo MU-MIMO ohranja vaše telefone, računalnike in vse naprave interneta stvari povezane hkrati in deluje z največjo zmogljivostjo.

 

Boljša spletna izkušnja s samozdravljenjem
Sistem Halo pametno izbere boljšo pot povezave med Halo glede na stanje omrežja. Če ima en Halo težavo, bo sistem samodejno preusmeril podatke, da bi zapolnil morebitne vrzeli v pokritosti in tako zagotovil, da boste vedno stabilno povezani.

Gigabitna vrata - Samodejno zaznavanje WAN/LAN
Ni treba razlikovati vrat LAN/WAN s tehnologijo samodejnega zaznavanja WAN/LAN, kar zmanjša čas in trud. Halo H50G v celoti izkoristi internetni dostop vašega ponudnika internetnih storitev in prenaša podatke v žične naprave, z vrtoglavo hitrostjo za vrhunsko zmogljivost s polnimi gigabitnimi vrati, ki so 10-krat hitrejša od vrat Ethernet.

MERCUSYS APP vam pomaga pri nastavitvi v nekaj minutah
Ne da bi razumeli tehnično znanje ali vnaprej prebrali navodila za namestitev, preprosto sledite navodilom na zaslonu, z aplikacijo MERCUSYS in v nekaj minutah nastavite svoje mrežno omrežje.

  

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!