Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Brezžični router Asus RT-AX58U...

Brezžični router Asus RT-AX58U (90IG04Q0-MO3R10), AX3000

Asus
WFR052
odprema čez 1-2 dni
118,20 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ASUS RT-AX58U AX3000 Dual Band WiFi 6 Gigabit brezžični usmerjevalnik-router / dostopna točka

  • Dvopasovni usmerjevalnik AX3000 Dual Band WiFi 6 (802.11ax), ki podpira tehnologijo MU-MIMO in OFDMA, z omrežno varnostjo AiProtection Pro, ki jo poganja Trend Micro™, združljiv s sistemom ASUS AiMesh WiFi
  • Standard WiFi naslednje generacije - podpira najnovejši standard WiFi 802.11AX (WiFi 6) in pasovno širino 160 MHz za večjo zmogljivost in učinkovitost.
  • Izjemno visoka hitrost WiFi - RT-AX58U podpira pasovno širino 160 MHz in 1024-QAM za izjemno hitre brezžične povezave. S skupno omrežno hitrostjo 3000 Mbps - 574 Mbps pri 2,4 GHz in 2402 Mbps pri 5 GHz.
  • Povečanje zmogljivosti in učinkovitosti - podpira ne le MU-MIMO, ampak tudi OFDMA za učinkovito dodeljevanje kanalov, komunikacijo z več napravami hkrati
  • Komercialna varnost - doživljenjska brezplačna zaščita AiProtection, ki jo poganja Trend Micro™, blokira internetne varnostne grožnje za vse vaše povezane pametne naprave.
  • Boljši partner s sistemom Mesh - združljiv s sistemom Wi-Fi ASUS AiMesh za brezhibno pokritost celotnega doma.

Zasnovan za gospodinjstva z več napravami
Z revolucionarno kombinacijo tehnologij OFDMA in MU-MIMO tehnologija 802.11ax zagotavlja do 4-krat večjo zmogljivost omrežja in učinkovitost v prometno gostih okoljih. Prejšnja generacija Wi-Fi 802.11ac lahko upravlja le eno napravo naenkrat na vsakem omrežnem kanalu, kar je neučinkovita uporaba razpoložljive pasovne širine. Podpora OFDMA v standardu Wi-Fi 802.11ax razdeli vsak kanal na majhne podkanale, kar omogoča, da se signali iz več naprav* združijo in prenašajo hkrati, kar zmanjša zakasnitev za bolj gladko in odzivnejšo izkušnjo Wi-Fi.


Najnovejša varnost omrežja WPA3
Naslednja generacija varnosti Wi-Fi, ki prinaša nove zmogljivosti za izboljšanje zaščite Wi-Fi v osebnih omrežjih. Na podlagi širokega sprejemanja WPA2 v več kot desetletju WPA3 dodaja nove funkcije za poenostavitev varnosti Wi-Fi, omogoča robustnejšo avtentikacijo in zagotavlja večjo kriptografsko moč za trge z zelo občutljivimi podatki.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!