Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

UPS PowerWalker VI 850SE, 850VA, 480W,...

UPS PowerWalker VI 850SE, 850VA, 480W, Line-Interactive

POWERWALKER
UPS158
odprema čez 1-2 dni
79,40 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

PowerWalker VI 850 SHL HID ponuja zaščito in moč v majhnem in ekonomičnem paketu. UPS se lahko samodejno zažene brez električnega napajanja. Dodatno UPS ponuja tudi RJ-11 prenapetostno zaš čito in zeleno delovanje za varčevanje z energijo. Opremljen je z stabilizatorjem napetosti in bo zagotavljal čist in stabilen električni tok v vaši pisarni ali domu. USB s Human interface device (HID) podporo omogoča komunikacijo z računalnikom tudi brez programske opreme!

Line-Interactive UPS ponuja zaščito in samodejno regulacijo napetosti (AVR). AVR uravnava napetost na željeni nivo z nižanjem in zviševanjem in tako ponuja boljšo zaščito za občutljive elektronske IT naprave. AVR funkcija prav tako pozitivno vpliva na življensko dobo baterije. Če nivo napetosti ni nižji od 70% do 90%, ali višji od 110% do 125%, bo AVR napetost samodejno poravnal, če pa napetost pade pod mejo, se samodejno preklopi na baterijsko delovanje. Line-Interactive UPS ponuja USB port za povezavo na operacijski sistem za spremljanje napetosti, napajanja in statusa baterije.

? pametni polnilec za krajši čas polnjenja
? vgrajen AVR
? simulirano sinusno valovanje
? samodejni ponovni zagon
? polnjenje ob izklopljenosti
? "hladen" zagon
? USB port
? RJ-11 prenapetostna zaščita
? LCD zaslon za prikaz statusa
? priložena nadzorna programska oprema
? polnjenje 6 ur za 90%

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!