Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

UPS Tecnoware EXA PLUS 2100 (FGCEXAPL2102IEC)

UPS Tecnoware EXA PLUS 2100 (FGCEXAPL2102IEC)

TECNOWARE
UPS249
odprema čez 1-2 dni
573,00 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Tecnoware FGCEXAPL2102IEC je izjemno zmogljiva in zanesljiva napajalna enota, zasnovana za zagotavljanje neprekinjene in stabilne električne energije za vaše občutljive naprave.
S svojo visoko močjo 2100 VA (voltamperov) in 1260 W (vatov) je ta napajalna enota idealna rešitev za domače in poslovne uporabnike, ki potrebujejo varnost in zanesljivost pri napajanju svoje elektronike.

FGCEXAPL2102IEC je opremljena s tehnologijo Line-Interactive UPS, ki zagotavlja samodejno regulacijo napetosti in ohranja konstantno napetost tudi v primeru nihanja ali izpada električnega omrežja.
To je ključnega pomena za zaščito vaših naprav pred nestabilno električno napetostjo, kar lahko povzroči motnje v delovanju ali celo poškodbe.

Napajalna enota je opremljena z IEC C13 izhodnimi vtičnicami, ki omogočajo priključitev različnih naprav, kot so računalniki, strežniki, tiskalniki, omrežna oprema in drugi elektronski aparati.
Poleg tega ima vgrajen LCD zaslon, ki omogoča enostavno spremljanje stanja napetosti, baterijskega nivoja in drugih pomembnih informacij.

Tecnoware FGCEXAPL2102IEC ima vgrajeno zaščito pred preobremenitvijo, kratkim stikom in nihanji napetosti, kar dodatno povečuje varnost in zanesljivost napajanja.
S funkcijo samodejnega polnjenja baterije se napajalna enota nenehno polni in je pripravljena na delovanje v primeru izpada električne energije.

Za upravljanje in nadzor napajalne enote je na voljo vmesnik USB, ki omogoča povezavo z računalnikom in uporabo priložene programske opreme.
S to programsko opremo lahko spremljate in upravljate delovanje napajalne enote ter prejmete obvestila o morebitnih težavah ali izpadih napajanja.

Tecnoware FGCEXAPL2102IEC je zanesljiva izbira za zagotavljanje neprekinjenega in stabilnega napajanja vaših občutljivih naprav.
S svojimi zmogljivimi funkcijami, zaščitami in enostavno uporabo bo ta napajalna enota učinkovito varovala vašo elektroniko pred težavami z električno energijo ter vam omogočila nemoteno delovanje vaših sistemov.

Specifikacije:
Moč: 2100 VA / 1260 W
Vhodna napetost: 220-240 VAC
Izstopna napetost: 220-240 VAC
Frekvenca: 50/60 Hz ± 10%
Tip izhodnih vtičnic: IEC C13 (8 x)
Tehnologija brez prekinitve napajanja (UPS): Line-Interactive
Čas preklopa na baterijo: <10 ms
Tip baterije: Vzdržljiva svinčeva kislina (AGM)
Polnjenje baterije: Samodejno polnjenje
Čas polnjenja baterije: 4-6 ur do 90%
Čas delovanja pri polni obremenitvi: Približno 6-8 minut
Čas delovanja pri polovici obremenitve: Približno 15-18 minut
Zaščita pred preobremenitvijo: Da
Zaščita pred kratkim stikom: Da
Zaščita pred nihanji napetosti: Da
LCD zaslon: Da
Vmesnik: USB
Programska oprema za upravljanje: Da
Dimenzije: 146 x 397 x 205 mm
Teža: 11 kg

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!