Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Trdi disk WD Ultrastar (HUS728T8TALE6L4), 8TB,...

Trdi disk WD Ultrastar (HUS728T8TALE6L4), 8TB, 7200, 256MB, SATA3

WD
HD110
odprema čez 1-2 dni
271,30 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

WD Ultrastar DC HC320 trdi disk je zasnovan za obremenitve do 550TB na leto. Ultrastar DC HC320 je namenjen tradicionalnim uporabam za shranjevanje, vključno z arhitekturami za blokiranje in shranjevanje datotek. Zagotavlja delovanje s 7.200 obrati na minuto. 

Ultrastar DC HC320 temelji na preizkušeni 5-diskovni zračni platformi, ki uporablja tehnologijo konvencionalnega magnetnega zapisovanja (CMR) v 3,5-palčnem velikem faktorju. Ima drugo generacijo dvofaznega mikrogeneratorja, ki izboljša natančnost za boljše pogonske lastnosti. Bliskovni predpomnilnik (NVC), ki temelji na bliskavici, izboljša zmogljivost zapisovanja. 

Ultrastar DC HC320 pomaga zaščititi podatke pred nepooblaščeno uporabo, tako da nudi možnosti zaščite in šifriranja. Šifriranje temelji na strojni opremi, ki vključuje funkcionalnost Sanitize Crypto Scramble / Erase in šifriranje TCG (Trusted Computing Group, Enterprise SSC).

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!