Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Torba za prenosnik Everki Advance ECO, do 16",...

Torba za prenosnik Everki Advance ECO, do 16", črna

EVERKI
AC788
odprema čez 1-2 dni
37,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

EVERKI Advance ECO 16" (EKB407NCH-ECO) črna torba za prenosnik


Torba za prenosni računalnik - aktovka - narejena iz recikliranih plestenk, do 16"

Torba Advance je vse, kar potrebujete ? dobro oblazinjen predal za prenosni računalnik, nabor rež in žepov, ergonomski naramni trak, ki ga je mogoče zložiti, možnost postaviti na ročaj kovčka. Ta pametna, trpežna aktovka je popolna rešitev za prenašanje prenosnika, za potovanja na dolge razdalje ali vsakodnevno uporabo.

Ergonomsko dvosmerno nastavljiv naramni pas
Potovanje lahko potnika po nepotrebnem obremeni, še posebej ko potujete z veliko prtljage. Da bi stvari olajšali, je EVERKI Advance opremil z udobno oblazinjenim nedrsečim dvosmerno nastavljivim naramnikom s hitro nastavljivimi zaponkami, ki vam dajejo več svobode pri natančnem prilagajanju želene dolžine.

Visoko kontrastna podloga
Pri EVERKI se oblika in funkcija ne izključujeta. Poleg nabora priročnih žepov in rež, ki zagotavljajo, da vsebina ostane na predvidenih mestih, ima Advance oranžno podlogo z visokim kontrastom, ki se ujema s splošno temo torbe in olajša iskanje predmetov.


Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!