Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Tiskalnik nalepk Brother P-Touch H500

Tiskalnik nalepk Brother P-Touch H500

Brother
PR507
odprema čez 1-2 dni
142,00 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Brother PTH500 je visokokvalitetni prenosni tiskalnik, idealen za ustvarjanje profesionalnih nalepk. S širinami TZe-trakov 3.5, 6, 9, 12, 18 in 24 mm ter tipkovnico QWERTY ponuja izjemno prilagodljivost pri oblikovanju nalepk. Zaslon z visoko ločljivostjo omogoča enostavno spremljanje in urejanje vsebine. Vključuje različne sloge pisav, barvne trakove in več kot 600 simbolov za ustvarjanje privlačnih in raznolikih nalepk. Napajanje je mogoče zagotoviti z šestimi baterijami tipa AAA, polnilno baterijo BA-E001 ali preko AC-napajalnika AD-E001…

Brother PTH500 je visokokvalitetni prenosni tiskalnik, idealen za ustvarjanje profesionalnih nalepk. S širinami TZe-trakov 3.5, 6, 9, 12, 18 in 24 mm ter tipkovnico QWERTY ponuja izjemno prilagodljivost pri oblikovanju nalepk. Zaslon z visoko ločljivostjo omogoča enostavno spremljanje in urejanje vsebine. Vključuje različne sloge pisav, barvne trakove in več kot 600 simbolov za ustvarjanje privlačnih in raznolikih nalepk. Napajanje je mogoče zagotoviti z šestimi baterijami tipa AAA, polnilno baterijo BA-E001 ali preko AC-napajalnika AD-E001.

Oblikujte in natisnite impresivne, obstojne nalepke iz vašega Mac ali PC računalnika ali neposredno iz tiskalnika nalepk P-Touch H-500.
Na vaše nalepke dodajte slike, okvirje in črtne kode ter uporabite neposredno USB-povezavo do vašega računalnika za vse nameščene True Type pisave.
Zahvaljujoč možnosti držanja naprave v roki vam P-touch H-500 pomaga pri organiziranju vaše pisarne hitro in enostavno, saj lahko med gibanjem označite škatle, arhivirane dokumente, USB-ključke, police in še marsikaj drugega.

Tehnične lastnosti:
- meni v slovenskem jeziku
- širine TZ-trakov: 3.5, 6, 9, 18 in 24 mm
- tipkovnica QWERTY
- LCD-zaslon s 16 znaki v 3 vrsticah
- višina tiskanja 18 mm
- hitrost tiskanja 20 mm/s, 30mm/s z adapterjem
- ločljivost tiskanja 180 dpi
- 1 do 5-vrstični izpis
- možen navpični izpis
- ponavljanje izpisa (do 9x)
- možna neposredna USB povezljivost tiskalnika z vašim računalnikom
- tiskanje ean kod
- ročni odrez nalepk
- napajanje: baterije 6xAAA, polnilna baterija BA-E001 ali AC-napajalnik model AD-E001 (ni priložen)

Paket vsebuje: 1x trak črno na belem 24 mm (4 m), 1x USB kabel

Možnost brezplačnega podaljšanja garancije na skupno 3 leta je mogoče z registracijo na spletni strani v 60 dneh od datuma nakupa. Regitrirajte svoj Brother tiskalnik na www.brother.si



Teža neto v kg: 0.9950
Teža bruto v kg: 1.6530
Garancija v mesecih: 24

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!