Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Tipkovnica + miška Marvo KC411W, črn

Tipkovnica + miška Marvo KC411W, črn

MARVO
KB245
na zalogi
15,20 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

MARVO OFFICE KC411 je brezžični komplet tipkovnice in miške, ki ponuja izjemno udobje in funkcionalnost za vaše računalniške potrebe. Ta ergonomska tipkovnica združuje brezžično povezljivost s stojalom za telefon ali tablični računalnik, kar omogoča še večjo praktičnost in organiziranost na vašem delovnem mestu.

S svojim 19,5 cm držalom lahko enostavno postavite svoj telefon, tablični računalnik ali druge naprave ter uživate v vsebini vodoravno ali navpično, odvisno od preferenc in velikosti naprave. To je odlična rešitev za ogled videoposnetkov, branje dokumentov ali preprosto zabavo, ki jo prinaša vaša naprava.

Poleg tipkovnice je tudi miška, ki s svojimi tihami 6 gumbi omogoča natančno upravljanje, pri čemer lahko prilagodite DPI po svojih željah. Ta kombinacija tipkovnice in miške je združljiva z računalniki Macbook, Windows in prenosnimi računalniki, kar omogoča enostavno uporabo v različnih okoljih.

MARVO OFFICE KC411 brezžičnim kompletom tipkovnice in miške boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito delo in zabavo na vašem računalniku, brez nepotrebnega zapletanja s kabli in s poudarkom na udobju ter funkcionalnosti.

Postavitev: SLO/CRO layout, šumniki so označeni

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!