Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Tipkovnica Marvo KG946

Tipkovnica Marvo KG946

MARVO
KB180
odprema čez 1-2 dni
45,70 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

MARVO KG946 je mehanska igralna tipkovnica, ki jo odlikujejo RGB osvetlitve, usnjeni naslon za zapestje in neverjetna vzdržljivost. Okvir iz letalskega jekla in stikala, ki prenesejo na milijone pritiskov, zagotavljata dolgo življenjsko dobo in nemoteno uporabo. Vsi pritiski tipk bodo pravilno prepoznani in zabeleženi, saj tipkovnica omogoča N-key Rollover in ima 19 anti-ghosting tipk. Tipkovnica vsebuje polprozorne pokrovčke, ki so proizvedeni s procesom dvostopenjskega injiciranja, zaradi česar so zelo vzdržljivi, neobčutljivi na UV svetlobo in odporni na obrabo. Osvetlitev RGB skozi tipke pa dodatno izgleda spektakularno.

Usnjena opora za zapestje, ki je mehko oblazinjena, zagotavlja popolno prileganje in podporo vašemu zapestju med večurnim igranjem, kar odpravlja utrujenost in zagotavlja udobje. Na voljo je skupno 21 privzetih učinkov osvetlitve, ki jih lahko izbirate, v načinu snemanja pa lahko osvetlite vsako posamezno tipko in ustvarite lasten učinek osvetlitve brez programske opreme.

Tipkovnica MARVO KG946 je združljiva z vsemi glavnimi sistemi, kot so Windows, Mac in Linux, brez potrebe po programski opremi. To pomeni, da jo lahko enostavno priključite in uporabljate takoj.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!