Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

TV Hisense 55U7KQ, 139.7cm (55"), 3840x2160,...

TV Hisense 55U7KQ, 139.7cm (55"), 3840x2160, HDMI, USB

Hisense
TV097
odprema čez 1-2 dni
798,40 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
MINI-LED FULL ARRAY LOCAL DIMMING
Velike stvari pridejo v majhnih paketih
Sistem Hisense Mini LED, zahvaljujoč izboljšanim LED diodam, zagotavlja osupljive podrobnosti na zaslonu. Tesno združene LED diode, za še natančnejšo osvetlitev ozadja in boljši nadzor nad kontrastom. Poleg tega, mini LED-sijalke oddajajo svetlobo v liniji, namesto v razpršenem stožcu, kar prav tako izboljša natančnost.

NAČIN ZA IGRE: 144HZ GAME MODE PRO
Ohranite svojo konkurenčno prednost
Vse potrebne funkcije za optimalno igralno izkušnjo. Izjemno natančna spremenljiva frekvenca osveževanja (VRR) in samodejni način preprečevanja zakasnitve (ALLM), se združita pri osupljivi frekvenci 144 Hz, za nemoteno igralno izkušnjo, ki bo ostala konkurenčna še vrsto let. Ujemite vsak gib na zaslonu in si zagotovite svoj korak do zmage.

QUANTUM DOT COLOUR
Več milijard odtenkov živih barv
Televizorji s kvantnimi pikami, se ponašajo z eno najučinkovitejših tehnologij za jasne in natančne barve. Z uporabo kvantnih pik, za oddajanje izjemno natančnih valovnih dolžin svetlobe, Quantum Dot Color omogoča prikaz več milijard novih odtenkov, pri neverjetno visoki stopnji svetlobe. Rezultat vsega tega je izjemen barvni volumen, ki meji na skoraj nemogoče.

TEHNOLOGIJA HI-VIEW
Inteligentni procesor za vsako sceno posebej
Hisense tehnologija Hi-View, je hkrati mehanizem možganov in mišic, ki skrbijo za nemoteno delovanje vašega televizorja. Zmogljiva nevronska mreža, dosledno optimizira vašo izkušnjo gledanja in z analiziranjem slike v realnem času, zagotavlja optimalno avdio-vizualno potovanje, hkrati pa skrbi tudi za zapletene funkcije, kot sta povečevanje ločljivosti 4K in izboljšanje barv, tako da je tudi videoposnetek slabše kakovosti, boljši kot kdaj koli prej.

CELOVITA REŠITEV HDR
Ogled vseh priljubljenih vsebin z osupljivimi podrobnostmi
Televizorji Hisense, so ubrali najbolj smiseln pristop k HDR, s podporo za vse glavne formate, vključno z Dolby Vision, HDR10, HDR10+ in HLG. Nikoli več vam ne bo treba skrbeti zaradi neustrezne kakovosti videoposnetkov ali združljivosti. Preprosto izberite in predvajajte poljubno vsebino, ki jo boste zaradi širokega nabora formatov HDR, brez skrbi spremljali z vsemi podrobnostmi, izboljšanimi barvami in globljimi črnimi odtenki.

DOLBY VISION·ATMOS
Vstopite v zgodbo
Spoznajte in prisluhnite temu, kar ste doslej zamujali. Bolj globoko se povežite s priljubljenimi oddajami in filmi, s pomočjo tehnologije Dolby. Dolby vzpostavlja globljo povezavo z zgodbami in liki, ki jih imate radi in vašo zabavo popelje na novo raven.

IMAX ENHANCED
Izkoristite prednosti sistema IMAX v udobju doma
Kino v kakovosti IMAX je zdaj na dosegu roke. Televizorji Hisense z izboljšano kakovostjo IMAX, so certificirani s strani korporacije IMAX in vodilnih hollywoodskih tehničnih strokovnjakov, tako da zagotavljajo kakovost slike s podpisom blagovne znamke IMAX in zvočno potopitev s tehnologijo DTS v udobju vašega doma. Potopite se v najbolj inovativno izkušnjo gledanja filmov na svetu in si privoščite izjemno avdio-vizualno doživetje.

FILMMAKER MODE
Filme in televizijske oddaje si oglejte tako, kot so jih zamislili filmski ustvarjalci
Z načinom Hisense Filmmaker Mode, doživite vsebino, kot so si jo zamislili ustvarjalci. Prilagodite svoj videoposnetek prvotnim nastavitvam in si ga oglejte s podrobnostmi, kot so zvok, razmerje, barva, hitrost sličic in drugo, kot je bil prvotno zamišljen za najbolj pristen prikaz mojstrovine vašega najljubšega filmskega ustvarjalca, preden je bil spremenjen za splošno gledanje.

NAČIN ZA ŠPORT AI
Užitek kot na stadionu - kar pri vas doma
Videli boste vsako razpoko na igrišču, odločen pogled igralcev in navdušenje vseh gledalcev.

POPOLNA PRILAGODLJIVOST OKOLJU
Popolna slika vedno in povsod
Hisense tehnologija Total Ambient Adaptive, združuje funkcionalnost prilagodljivih svetlobnih in barvnih senzorjev, za resnično veličastno doživetje. Vaš televizor bo zaznal svetlost in temperaturo svetlobe v vaši okolici ter prilagodil nastavitve slike za optimalen užitek ob gledanju, popolnoma prilagojen vaši okolici.

VIDAA SMART OS
VIDAA - enostaven za uporabo, hiter in varen
Enostaven dostop do več kot 150 vsebin, ki se predvajajo prek radijskih postaj, kabelske in satelitske televizije, DTV ali pretočnih vsebin, na enem mestu. Preklapljanje med vsemi priljubljenimi vsebinami je zdaj enostavnejše in hitrejše. Poleg globalnih aplikacij Netflix, YouTube, PrimeVideo, NBA League Pass, Facebook Watch, UEFA.tv, Deezer, Redbull TV, UFC Fight Pass, NHL Game Pass, YouTube Kids, LiveNow, Kidoodle TV, Plex in druge, vas čakajo tudi domače aplikacije RTV SLO, EON, T2, A1 ter Voyo.

IGRALNA VRSTICA
Dominirajte z optimiziranim igranjem iger
Premagajte nasprotnike z uporabo igralne vrstice in številnih orodij, ki vam omogočajo najboljšo igralno izkušnjo, kar jih ponuja tehnologija. Od zagotavljanja poročil o osveževanju zaslona in zakasnitvi vnosa v realnem času, do prilagodljivega zaslona z enostavno nastavitvijo, ki omogoča hitro in nemoteno prilagajanje velikosti in položaja slike. Presenetite nasprotnike s taktično igro, ki v celoti podpira vaše spretnosti.

EZPLAY
Nadzirajte vaše doživetje
Televizor Hisense in zvočna vrstica sta kot nalašč drug za drugega. Uživajte v preprostem prilagajanju zvoka z daljinskim upravljalnikom televizorja, ki ga poganja funkcija EZPlay. Prilagodite nizke tone in tresljaje tako, kot je všeč vam, s prikazom na televizorju Hisense.

NAPREDNA POVEZLJIVOST
Prilagodi, poveži, uživaj
Najnovejše konzole, hitrejši prenos podatkov in manjši zamik. Dodajte vse zunanje naprave z najsodobnejšo brezžično in žično povezljivostjo. HDMI 2.1, AirPlay, Bluetooth, skupna raba na televizorju in WISA.

- Razmerje stranic: 16:9
- Diagonala ekrana (inch): 55
- Velikost diagonale zaslona (cm): 139,7 cm
- Ločljivost max.: 4K Ultra HD 3840x2160
- Vsync frekvenca: 120 Hz
- Kontrastno razmerje: 5000:1
- Ostrina slike: 500 nitov
- Ostrina slike max.: 1500 nitov
- HDR tehnologija: HDR, HDR10, HDR10+, HDR10+ Adaptive, 4K HDR Immersive
- HLG tehnologija: da
- Dolby tehnologija: Dolby vision IQ
- Quantum Dot tehnologija: da
- Pretvorba v Ultra HD: da
- Vhodna zakasnitev v igralnem načinu: do 6 ms
- 3D digitalni filter: da
- Zvočna tehnologija: Dolby Atmos, DTS Virtual X decoding
- Uporabniški izenačevalnik zvoka: da
- Sistem Dolby Atmos: da
- Uporabniški vmesnik: VIDAA U7
- Pomembne aplikacije: App Store, Game Center, FITE, Netflix, UEFA TV, YouTube, Kidoodle tv, Prime Video, Deezer, Redbull TV, Rakuten TV, Plex, Disney+, NBA, YouTube Kids, DAZN, FIFA+, Apple TV+, RLAXX, SWEET.TV, Tet+, EON, AccuWeather, VIDAA Art, VIDAA Free
- Deljenje zaslona: da
- Airplay 2 podpora:
- Digitalni in analogni sprejemnik: DVB-T2/T/C/S2/S
- Standardni vmesnik (CI+): V2.0
- Priključek HDMI1: HDMI2.1/ALLM
- Priključek HDMI2: HDMI2.1/ALLM
- Priključek HDMI3: HDMI2.1/eARC, ALLM, VRR (144HZ)
- Priključek HDMI4: HDMI2.1/ALLM, VRR (144HZ)
- Število priključkov USB (2.0): 1
- Število priključkov USB (3.0): 1
- Število S/PDIF izhodov: 1
- Število avdio (L/D) vhodov: 1
- Število izhodov za slušalke: 1
- Število RF sprejemnikov: 2
- Število AV vhodov: 1
- Število nizkotonskih zvočnikov: 1
- Število RJ45 Ethernet vrat: 1
- Bluetooth: da
- Svetlobni senzor: da
- Frekvenca: 144 Hz
- Razred energijske učinkovitosti: G
- Energijski razred HDR: G
- Energijski razred SDR: G
- Možnost stenske montaže VESA: VESA 400x300
- Podprti video formati: AVI, MKV, WEBM, MP4, FLV, TS, WMV, MOV
- Podprti audio formati: WAV, WMA, FLAC, MP3
- Podprti slikovni formati: BMP JPEG, GIF, PNG
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!