Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Switch TP-Link JetStream T1500G-10PS,...

Switch TP-Link JetStream T1500G-10PS, 8x1000Mbps PoE, 2xSFP

TP-Link
ETS115
odprema čez 1-2 dni
147,10 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
TP-LINK JetStream T1500G-10PS je opremljen z osmimi gigabit RJ45 porti in dvema SFP slotoma. Vsi RJ45 porti podpirajo PoE standard z skupno močjo 53 W in uporabnimi funkcijami za upravljanje porabe energije. Switch vam zagotavlja veliko zmogljivost, eneterprise-level QoS, uporabne varnostne strategije in bogate Layer2 upravljalne funkcije.

TP-LINK JetStream T1500G-10PS je zasnovan za majhna in srednja podjetja, ki zahtevajo učinkovito upravljanje omrežja. Switch ima velik nabor funkcij, kot so Link Aggregation Group, 802.1Q VLAN, Access Control Lists (ACL), kakovost storitve (QoS L2 do L4), storm control in IGMP snooping za zagotovitev majhnega ali srednjega omrežja za vaše podjetje. Ima enostaven vmesnik, ki vam olajša namestitev in konfiguracijo z manj down-time.

Ima 8 PoE vrat, s skupno močjo 53 W in uporabnimi funkcijami za upravljanje porabe energije. Gigabit priključki na vseh vratih zagotavljajo polno hitrost prenosa podatkov. Ima napredne varnostne funkcije, ki vključujejo IP-MAC-Port, ACL, varnost vrat, zaščito pred DoS-jem 802.1X in avtentikacijo radija L2 / L3 / L4 in IGMP snooping, ki optimizirajo video aplikacije. Ima več načinov upravljanja WEB / CLI, SNMP in RMON, ki zagotovijo bogate funkcije upravljanja. Dualna vdelana programska oprema izboljša zanesljivost in up-time vašega omrežja.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!