Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Switch Mikrotik CSS610-8P-2S+IN

Switch Mikrotik CSS610-8P-2S+IN

Mikrotik
ETS187
odprema čez 1-2 dni
257,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
CSS610-8P-2S+IN je eno najbolj zaokroženih stikal na trgu. Popoln je za najrazličnejše nastavitve: od domačih omrežij in majhnih pisarn do hotelov, klicnih centrov itd. Edinstvena kombinacija velikosti, funkcij in cene ponuja neverjeten potencial razširljivosti. Na voljo sta dve vrati SFP+ za 10-gigabitno optično povezljivost in osem gigabitnih ethernetnih vrat z izhodom 802.3af/at PoE...

 

CSS610-8P-2S+IN je eno najbolj zaokroženih stikal na trgu. Popoln je za najrazličnejše nastavitve: od domačih omrežij in majhnih pisarn do hotelov, klicnih centrov itd. Edinstvena kombinacija velikosti, funkcij in cene ponuja neverjeten potencial razširljivosti.

 

Na voljo sta dve vrati SFP+ za 10-gigabitno optično povezljivost in osem gigabitnih mrežnih priključkov z izhodom 802.3af/at PoE.

 

To stikalo je namenjeno lepim in enostavnim nastavitvam. Kompaktna oblika pomeni lažje pošiljanje in rokovanje, medtem ko lahek SwOS pomeni lažjo konfiguracijo. To stikalo lahko konfigurirate celo v spletnem brskalniku! Omogoča vam vso osnovno funkcionalnost upravljanega stikala in še več: upravljate lahko posredovanje od vrat do vrat, nadzor broadcast storm-a, uporabite filtre MAC, konfigurirate omrežja VLAN, zrcalite promet, uporabite omejitve pasovne širine in celo prilagodite nekatere MAC in Polja glave IP.

 

Toda pravi blagoslov je kombinacija SFP+ in PoE-out mrežnih priključkov. S to nastavitvijo lahko počnete vse vrste stvari z majhnim proračunom. CSS610 ima impresiven skupni izhodni proračun PoE 140 W, tako da ga lahko uporabljate tudi v najbolj intenzivnih scenarijih – kot so hoteli, konferenčne dvorane ali klicni centri! Uporabite priključke PoE-out za povezavo IP-telefonov, medtem ko vrata SFP+ povežejo vaš primarni strežnik s ponudnikom internetnih storitev. Ali pa napajajte kup omrežnih kamer in takoj naložite posnetke v oblak. In hkrati upravljajte gručo brezžičnih dostopnih točk. Prav tako razširljivost ni več problem. Z našimi cenami si lahko privoščite stikalo v vsakem nadstropju!

 

Specifikacije

Šifra izdelka: CSS610-8P-2S+IN

Operacijski sistem: SwitchOS Lite

Velikost pomnilnika 64 KB

Vrsta shranjevanja FLASH

MTBF Približno 200'000 ur pri 25C

Preizkušena temperatura okolice -40°C do 70°C

 

Napajanje

Število AC vhodov: 1

AC vhodno območje: 100-240

Število DC vhodov: 1 (DC jack)

Vhodna napetost vtičnice: DC 48-57 V

Največja poraba energije: 162 W

Maksimalna poraba energije brez priključkov: 12 W

Vrsta hlajenja: Pasivno

 

PoE izhod

PoE-izhod priključki: Ether1-Ether8

PoE izhod standard 802.3af/at

Največji izhod na priključek (vhod 18-30 V) 1000 mA

Največji izhod na priključek (vhod 30-57 V) 625 mA

Skupna izhodna moč 140W

 

 

Paket vsebuje:

1x Mrežno PoE stikalo, 1x komplet nosilcev in vijakov za pritrditev v kabinet, 1x napajalni kabel



Teža neto v kg: 0.3000
Teža bruto v kg: 0.4500
Dimenzije: 200 x 167.1 x 46 mm
Garancija v mesecih: 12

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!