Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

SSD Kingston FURY Renegade (SFYRSK/1000G), M.2...

SSD Kingston FURY Renegade (SFYRSK/1000G), M.2 PCIe NVMe, 1TB, 7300/6.000 MB/s

Kingston
SSD214
odprema čez 1-2 dni
151,70 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

KINGSTON Fury Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe (SFYRSK/1000G) SSD

Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
Za igralce iger, navdušence in uporabnike z željo po visoki zmogljivosti

Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD zagotavlja vrhunsko zmogljivost z visoko zmogljivostjo za ljubitelje iger in strojne opreme, ki iščejo izjemno zmogljivost za osebne računalnike. Z uporabo najnovejšega krmilnika Gen 4x4 NVMe in 3D TLC NAND Kingston FURY Renegade SSD ponuja neverjetne hitrosti do 7.300/6.000 MB/s branja/pisanja in do 900.000/1.000.000 IOPS za neverjetno doslednost in izjemno igralno izkušnjo. Od časa nalaganja iger in aplikacij do pretakanja in zajemanja, povečajte splošno odzivnost vašega sistema.

Z boljšim upravljanjem toplote prihaja do boljše stabilnosti med največjo zmogljivostjo. Tanek M.2 v kombinaciji z nizkoprofilnim razdelilnikom toplote iz grafena aluminija je optimiziran za intenzivno uporabo v igralnih prenosnikih in namiznih računalnikih. Hladilnik zagotavlja dodatno plast toplotne disperzije, tako da vaša konzola ostane hladna med igranjem iger. Kingston FURY Renegade SSD se ujema z zmogljivostjo najvišje ravni pomnilniške linije Kingston FURY Renegade, da ustvari vrhunsko ekipo, ki vas bo obdržala na vrhu vaše igre.


Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!