Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Video snemalnik TP-LINK VIGI NVR2016H-16MP

Video snemalnik TP-LINK VIGI NVR2016H-16MP

TP-Link
VN024
odprema čez 1-2 dni
363,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
  • Video izhod 4K HDMI in zmogljivost dekodiranja 16 MP:  Ostra ločljivost slike do 8 MP in zmogljivost dekodiranja 8 kanalov @ 2MP vam omogočata, da hkrati uživate v ogledu in predvajanju več kanalov v živo.
  • 140 W moči PoE: 16 ? 802.3af/at-združljivih PoE+ vrat s skupno močjo 140 W.
  • 16-kanalno hkratno predvajanje:  Ponovno predvajajte vir iz do 16 kamer hkrati, povečajte hitrost ponovnega predvajanja in poiščite dogodke v video razporedu za preprost pregled posnetkov.
  • H.265+: Stisne velikost videoposnetka brez žrtvovanja kakovosti videa, olajša obremenitev omrežja in prihrani prostor na disku.
  • ONVIF zagotavlja združljivost:  Preprosto dodajte IPC-je VIGI in drugih blagovnih znamk, da vzpostavite zmogljivo in raznoliko omrežje zahvaljujoč združljivosti brez ovir.
    Samodejna inicializacija za hitro konfiguracijo:  Samo kliknite "Samodejna inicializacija", da nastavite osnovne parametre IPC in trdega diska, kar znatno skrajša vaš čas konfiguracije.
  • Neprekinjeno snemanje 24 ur na dan, vse dni v tednu: shrani do 20 TB posnetkov (1048 dni shranjevanja) iz povezanih kamer, da zavaruje vaše podatke za hiter in udoben dostop.
  • Dvosmerni zvok:  s podporo za govorni interkom prestrašite morebitne tatove ali vsiljivce, kjer koli že ste.
  • Oddaljeno spremljanje: namenska aplikacija in odjemalec VIGI omogočata oddaljeno spremljanje, kar zagotavlja enostavnost in priročnost.

Vsak kot vse na enem zaslonu - Video izhod 4K HDMI in zmogljivost dekodiranja 16 MP
Ostra ločljivost slike do 8 MP (4K) zagotavlja, da zajamete vse podrobnosti. Zmogljivost dekodiranja 8 kanalov @ 2MP vam omogoča, da hkrati uživate v pogledu v živo in predvajanju več kanalov.

Pregledovanje posnetkov je hitrejše kot kdaj koli prej - 16-kanalno sočasno predvajanje
Ponovno predvajajte vir iz do 16 kamer hkrati, povečajte hitrost predvajanja in poiščite dogodke v video razporedu za preprost pregled posnetkov.

Ni vam treba preverjati dolgih seznamov združljivosti - ONVIF zagotavlja združljivost
Preprosto dodajte IPC-je VIGI in drugih blagovnih znamk, da vzpostavite zmogljivo in raznoliko omrežje zahvaljujoč združljivosti brez ovir.

Varnost za vsako uro in vsak dan  - 27/4 Neprekinjeno snemanje
S kapaciteto shranjevanja do 20 TB NVR (diski niso vgrajeni) podpira neprekinjeno lokalno snemanje 24/7. Prilagodite razpored snemanja ali vrsto zapisa, da prihranite prostor za shranjevanje in hitro poiščete ciljni posnetek. 

Oddaljeno upravljanje
Prevzemite popoln nadzor nad svojo varnostjo kadarkoli in kjer koli v aplikaciji ali odjemalcu VIGI.

  • Pogledi v živo in opozorila v realnem času: Preprosto preverite varnost svojega podjetja prek 24/7 ogledov v živo. Prejmite obvestila takoj, ko kamere zaznajo nekaj neobičajnega.
  • Enostavno in pametno predvajanje: Hitro preglejte in poiščite določene videoposnetke glede na dogodek, vozilo, osebo, čas in več. To bo močno izboljšalo učinkovitost sledenja dogodkov in zmanjšalo stroške dela.
  • Prilagojeni vzorci spremljanja: Na podlagi vaših potreb po spremljanju lahko prosto prednastavite območja gibanja, prilagodite kot vrtenja, nastavite povečavo in pomanjšanje, prilagodite patruljne poti, nadzirate patruljne poti in drugo.
    Štiristransko upravljanje
  • Fleksibilno upravljajte svoje kamere prek spletnega uporabniškega vmesnika, uporabniškega vmesnika NVR, aplikacije VIGI in upravitelja varnosti VIGI za enostavnost in priročnost.

En sistem. Popolna varnost. - Vodite svoje podjetje brez skrbi.
Profesionalni nadzorni sistem VIGI podjetja TP-Link je namenjen zaščiti podjetja, ki ste ga trdo delali zgraditi ? kadar koli in kjerkoli. Naše izjemne funkcije, zanesljiva jamstva za kakovost in poenostavljena namestitev delujejo skupaj, da zagotovijo, da vaše podjetje ostane varno in zdravo.


DEKODIRANJE:

Avdio stiskanje: G.711A/G.711U/G.726
Stiskanje videa: H.265+/H.265/H.264+/H.264
Ločljivost zapisa:  8MP/5MP/4MP/3MP/1080p/UXGA/720p/VGA/4CIF/DCIF/2CIF/CIF/QCIF
Sinhrono predvajanje: 16-kanalni
Zmogljivost:
25 sličic na sekundo: 2-kanalni pri 8 MP, 4-kanalni pri 4 MP, 8-kanalni pri 2 MP
30 sličic na sekundo: 4-kanalni pri 3 MP, 2-kanalni pri 5 MP

Omrežni vmesnik 1x RJ-45 10/100/1000 Mbps
USB vmesnik 1x sprednja vrata USB 2.0, 1x zadnja vrata USB 2.0
Avdio vmesnik 1x avdio vhod; 1x avdio izhod

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!