Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Video snemalnik TP-LINK VIGI NVR1008H-8P

Video snemalnik TP-LINK VIGI NVR1008H-8P

TP-Link
VN020
odprema čez 1-2 dni
154,20 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

TP-LINK VIGI NVR1008H-8P 8-kanalni 2xUSB 2.0 HDMI/VGA/LAN Mini PC, video snemalnik

VIGI 8-kanalni omrežni video snemalnik PoE+

  • Video izhod 4K HDMI in zmogljivost dekodiranja 16 MP: Ostra ločljivost slike do 8 MP in 8-kanalni zaslon zagotavljata, da zajamete vsako podrobnost iz vseh kotov.
  • Poenostavljena postavitev s PoE+: Preprosto povežite in napajajte svojo PoE kamero z enim kablom RJ45, ki prenaša podatke in napajanje. Napajalnik ni potreben.
  • 8-kanalno hkratno predvajanje: ponovno predvajajte vir iz do 8 kamer hkrati, povečajte hitrost ponovnega predvajanja in poiščite dogodke v video razporedu za preprost pregled posnetkov.
  • H.265+: Brez uporabe dodatne pasovne širine vaša kamera prenaša stisnjen kristalno jasen video, da prihrani prostor na disku, olajša obremenitev omrežja in zmanjša stroške spremljanja, ne da bi žrtvovala kakovost slike.
  • ONVIF zagotavlja združljivost: Preprosto dodajte IPC-je VIGI in drugih blagovnih znamk, da vzpostavite zmogljivo in raznoliko omrežje zahvaljujoč združljivosti brez ovir.
  • Plug & Play: Omogoča samodejno dodajanje novih in neuporabljenih IP kamer VIGI v novi NVR in njihovo takojšnjo aktivacijo, zaradi česar je namestitev hitrejša kot kdaj koli prej.
  • Neprekinjeno snemanje 24/7: shrani do 10 TB posnetkov s povezanih kamer, da zavaruje vaše podatke za hiter in udoben dostop.
  • Oddaljeno spremljanje: Namenska aplikacija VIGI, spletni uporabniški vmesnik in VIGI Security Manager omogočajo oddaljeno spremljanje, kar zagotavlja enostavnost in priročnost.
  • Prilagodljiva namestitev: izberite ustrezen način namestitve tako, da svoj NVR preprosto postavite na stojalo ali ga postavite na ali pod mizo za večjo priročnost.
  • Dvosmerni zvok: s podporo za govorni interkom lahko vodite dvosmerne pogovore, medtem ko gledate vir od koder koli. Primerno za upravljanje.

Namenskih 8 vrat PoE+ (budget 53 W) za poenostavljeno namestitev IP kamer.
8x 10/100 Mbps PoE+ vrat, NVR podpira do 30 W na vsakih PoE+ vratih. Zasnovan za uporabo enega samega ethernet kabla za prenos podatkov in energije, ponuja prilagodljivo namestitev, ki ustreza različnim scenarijem nadzora za mala podjetja, kot so trgovine z živili, skladišča, restavracije in finančne institucije.

Pregledovanje posnetkov je hitrejše kot kdaj koli prej.
8-kanalno sočasno predvajanje
Ponovno predvajajte vir iz do 8 kamer hkrati, povečajte hitrost predvajanja in poiščite dogodke v video razporedu za preprost pregled posnetkov.


Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!