Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Slušalke TaoTronics TT-BH1118_B (53-05010-099)

Slušalke TaoTronics TT-BH1118_B (53-05010-099)

TAOTRONICS
SBS831
odprema čez 1-2 dni
42,70 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

TaoTronics Brezžične slušalke BH1118, 25 dB odpravljanje šumov 24 ur predvajanja IPX5 Prehodni način 4 mikrofoni ENC

-35dB aktivno odpravljanje hrupa in prehod skozi: Z našo napredno tehnologijo 35dB aktivnega odpravljanja hrupa (ANC) se potopite v poglobljen zvok brez šumov. Uživajte v zmogljivi tehnologiji ANC, ki odpravlja hrup iz ozadja in izboljša vašo zvočno izkušnjo. Bodite pozorni na svojo okolico s priročnim načinom prehoda, ki vam omogoča, da slišite pomembne zvoke, ne da bi odstranili slušalke Bluetooth. Naše slušalke z odpravljanjem šumov uporabljajo tehnologijo ENC (Environmental Noise Cancellation) s 4 mikrofoni, ki zagotavlja kristalno čiste telefonske pogovore, saj zmanjšuje hrup iz okolice.
-3 načini za vse priložnosti: Vsestranski 3 načini: Izboljšajte svojo glasbeno izkušnjo z našimi vsestranskimi 3 načini: Vključujte naslednje načine: basi, pop in igra. Preklopite na način Bass za globoke in bogate nizke tone, ki bodo odmevali z vašimi najljubšimi ritmi. Izberite način Pop, da povečate jasnost vokala, zaradi česar bosta vsako besedilo in melodija izstopala. Način Game za igralce zagotavlja nizko zakasnitev in poglobljen, resničen zvok, s katerim bodo vaše igralne seanse na povsem novi ravni.
-Tehnologija za povečanje nizkih tonov: Z našimi brezžičnimi slušalkami z aktivnim odpravljanjem šumov izkusite močne in dinamične nizke tone. Naša ekskluzivna tehnologija Bass Boost skupaj z visokokakovostnim 10 mm zvočnikom zagotavlja izjemno zvočno izkušnjo z globokimi in prodornimi nizkimi toni, ki vas bodo osupnili in vas pustili željne še več.
-24H časa predvajanja in vodoodpornost IPX5: Z enim polnjenjem lahko uživate v neprekinjenem predvajanju glasbe do 6 ur, s priloženo polnilno torbico pa dobite dodatnih 18 ur predvajanja, kar skupaj zagotavlja 24 ur neprekinjenega poslušanja. Naše slušalke so kot nalašč za aktivne posameznike, saj so vodoodporne po standardu IPX5, zato so odporne na znoj, dežne kaplje in brizganje, kar vam omogoča, da med intenzivnimi treningi, športnimi dejavnostmi in vajami uživate v svojih najljubših melodijah.
-Customizable Prileganje in lahka zasnova: Naše brezžične slušalke se prilagajajo in udobno prilegajo različnim oblikam in velikostim ušes. Izbirate lahko med možnostmi v ušesih in pol-naušesih ter izbirate med tremi različnimi velikostmi ušesnih čepkov (S/M/L), da najdete popolno prileganje, ki ostane varno na mestu tudi med intenzivnimi dejavnostmi. Vsaka posamezna ušesna blazinica tehta le 0,14 unče, kar zagotavlja dolgotrajno udobje skozi ves dan. Skupna teža obeh slušalk in polnilnega ohišja je le 1,28 unče, zato so lahke in jih lahko nosite s seboj, kamor koli greste.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!