Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

  • Nov
Slušalke JABRA Elite 10 (100-99280900-99)

Slušalke JABRA Elite 10 (100-99280900-99)

Jabra
SBS269
odprema čez 1-2 dni
217,10 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Jabra Elite 10 Bluetooth slušalke so najnaprednejše slušalke za delo in življenje. Jasni klici, celodnevno udobje in izkušnja Dolby Atmos.

UDOBNO POTONITE V POPOLNI ZVOK
Potopite se v celodnevno udobje z našo revolucionarno tehnologijo Jabra ComfortFit. Poskenirali smo 62.000 ušes, da smo ustvarili naš edinstven ovalni ušesni gel, ki se popolnoma prilega različnim oblikam ušesa. Polodprta zasnova odpravi občutek, da imate zamašena ušesa, edinstvena zasnova z ušesnim gelom pa pomaga zmanjšati pritisk v ušesih in tako zagotovi celodnevno udobje. Neverjetno udobni ušesni čepki, ne glede na to, kako dolgo jih nosite.

PROSTORSKI ZVOK S SLEDENJEM GLAVE DOLBY
Potopite se v popolnoma poglobljen zvok, ki ga poganja Dolby. Z Elite 10 dobite prostorski zvok s tehnologijo Dolby Head Tracking za bolj poglobljeno izkušnjo Dolby Atmos. Ustvari 3D zvočno okolje – ko se premikate, se zvok premika z vami in vas obdaja, zaradi katerega bo vaš sluh naredil dvojno moč. Realističen zvok slušalk Elite 10 skupaj z 10 mm zvočniki daje vašim najljubšim filmom, glasbi in igram novo razsežnost. Vrhunska zvočna izkušnja, ki vas bo navdušila.

2X MOČNEJŠI ANC (AKTIVNO ODPRAVLJANJE HRUPA)
Jabra Advanced Active Noise Cancellation (ANC) ima 2x močnejšo zmogljivost kot naš standardni ANC, kar zagotavlja izkušnjo po meri tudi v najzahtevnejših okoljih. S prilagajanjem vašemu ušesu in okolici se ANC samodejno prilagodi vsakemu ušesnemu kanalu in okolju ter zagotavlja najbolj optimizirano delovanje ANC, kjer koli že ste.

KLICI BREZ PREKINITEV
Naj bo vsak delovni klic jasen z našimi 6 popolnoma nameščenimi mikrofoni. Mikrofoni lahko razločijo, kateri zvoki so hrup v ozadju, zaznajo le vaš govorni glas, tako da ne boste tekmovali z zvokom, tudi ko ste zunaj. Najučinkovitejši algoritmi za zmanjševanje hrupa se samodejno vklopijo, da zagotovijo vrhunsko zmogljivost klica glede na vašo dejavnost ali lokacijo, da bo vaš govor izjemno jasen.

DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA BATERIJE
Naj vas ne ujamejo znova brez polnjenja z do 6 urami čistega neprekinjenega delovanja baterije, ki zdrži tudi na vašem najdaljšem seznamu predvajanja. Ko vašim slušalkam zmanjka moči, jih preprosto vstavite v ohišje za brezžično polnjenje za nadaljnjih 21 ur napajanja ali hitro polnite za hitro povečanje energije, kadar koli jo potrebujete. Življenjska doba baterije, ki ustreza vašemu življenju.

BREZHIBNO PREKLAPLANJE Z BLUETOOTH MULTIPOINT
Prilagodite se tistemu, kar potrebujete v tistem trenutku z Bluetooth Multipoint. Vaše ušesne slušalke lahko povežete z 2 napravama hkrati, zaradi česar je izjemno preprosto preklapljanje med delom in zabavo z bliskovito hitrostjo. Brezhibno preklapljanje, kadar koli ga potrebujete.

ENOSTAVNA POVEZAVA
Preprosto seznanjanje Bluetooth omogoča vaši napravi, da najde vaše ušesne slušalke, ne da bi se morali ročno povezati. Če ste uporabnik Android ali Windows, bosta Fast Pair in Swift Pair vzpostavila povezavo v nekaj sekundah. Ne glede na vašo napravo so vaše slušalke pripravljene na povezavo.

Ključni poudarki:
Bluetooth 5.3
Izjemen učinek prostorskega zvoka
Jabra Advanced ANC
HearThrough funkcija
Brezžično polnjenje (polnilec ni priložen)
Tehnologija 6 mikrofonov
IP57 standard

Tehnične specifikacije:
Predvajanje glasbe (ANC izklopljen - slušalke+polnilna škatlica): do 36ur
Predvajanje glasbe (ANC izklopljen - slušalke): do 8 ur
Predvajanje glasbe (z ANC - slušalke): do 6 ur
Predvajanje glasbe (z ANC - slušalke+polnilna škatlica): do 27 ur
Dimenzije pakiranja: 112 x 132 x 35 mm
V paketu: slušalke, polnilna škatlica, USB-C - USB-A kabel, 4 velikosti EarGels
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!