Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Slušalke Audio-Technica ATH-M70X

Slušalke Audio-Technica ATH-M70X

Audio-Technica
SLU137
odprema čez 1-2 dni
230,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
i.jpgSERIJA M

ATH-M70X so najbolj dovršene slušalke iz legendarne serije M, ki je izjemno cenjena in priznana med med profesionalci. Slušalke so plod več-letnih raziskav in razvoja ter prinašajo neverjetno natančno zvočno reprodukcijo. Njihov zvok je v srednjih in nizkih frekvencah celo bolj natančen kot pri ATH-M50X.
i.jpgKAKOVOSTEN ZVOK

Slušalke so opremljene s 45 mm gonilnikoma, ki sta narejena iz redkih zemeljskih magnetov in CCAW glasovnih tuljav. Gonilnika poskrbita za odličen tranzientni odziv skozi celoten frekvenčni spekter. ATH-M70X nudijo dobro uravnotežen in natančen zvok, pri katerem so nizke in visoke frekvence reproducirane brez popačenj.
i.jpgPREFINJENA ZASNOVA

ATH-M70X se ponašajo z izpopolnjeno zasnovo z lažjim okvirjem in popolnim prileganjem glavi. Naglavni trak in ušesni blazinici iz spominske pene zagotavljajo odlično udobje in so snemljivi, kar omogoča enostavno zamenjavo in ohranjanje dobre higiene. Blazinici poskrbita tudi za učinkovito zvočno izolacijo. Slušalki se vrtita za 90° in jih lahko za prenašanje preprosto pospravite v torbico.

Paket vsebuje

  • Slušalke ATH-M70X
  • Torbica
  • Navit kabel (1,2-3 m)
  • Navaden kabel (1,2 m)
  • Navaden kabel (3 m)
  • 6,3 mm adapter z navitjem
  • Dokumentacija
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!