Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Sesalec Baseus VCAQ050002

Sesalec Baseus VCAQ050002

BASEUS
GA728
odprema čez 1-2 dni
71,60 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Baseus A3 Lite brezžični ročni sesalnik je uporaben v vsakem domu, pisarni in avtomobilu. Odlikujejo ga visoka kakovost, delovna učinkovitost in zanesljivost. Ima visok delovni tlak, zaradi česar je veliko lažje odstraniti morebitno umazanijo s površine v najkrajšem možnem času. Zaradi uporabe brez kablov je naprava primerna za uporabo tudi na prostem. Naprava ne bo delovala le kot sesalnik, ampak tudi kot mini kompresor ali pihalnik za napihljive igrače, žoge za jogo, vzmetnice itd. Sesalnik je opremljen s pralnim HEPA filtrom, ki odlično zadrži najmanjše delce umazanije…

Preizkusite, kako preprosto je lahko čiščenje avtomobila. Akumulatorski avtomobilski sesalnik Baseus A3 Lite izstopa s sesalno močjo, ki doseže do 12.000 Pa in hitrostjo motorja 80.000 RPM. Vzdržljiva baterija zagotavlja do 30 minut delovanja, HEPA filter pa učinkovito odstrani tudi najfinejše prašne delce. V kompletu boste našli do 4 dodatne nastavke, s pomočjo katerih lahko napihnete vzmetnico, plavalno kolo ali izsesate zrak iz vakuumske vrečke za oblačila.

Impresivna sesalna moč
Sesalnik A3 Lite zlahka opravi z vsako umazanijo. Opremljen je z brezkrtačnim motorjem, ki deluje pri 80.000 RPM, poleg tega ima sesalno moč do 12.000 Pa. Še več, zahvaljujoč trojnemu zmanjševanju hrupa deluje izjemno tiho – njegova glasnost ne presega 65 dB.

Do 30 minut delovanja
Sedaj lahko enostavno posesate celoten avto. Sesalnik ima 3 baterije s kapaciteto 2000 mAh, ki zagotavljajo do 30 minut dela z enim polnjenjem. Njegovo polnjenje vam ne bo povzročalo težav. V kompletu je priložen USB polnilni kabel, s katerim boste obnovili energijo v sesalniku. Že po približno 3-3,5 urah bo spet pripravljen za delo.

Kompakten in lahek dizajn
Naprava je izredno lahka in majhna – tehta le 438 g, njen premer pa le 5,5 cm. Zahvaljujoč temu lahko sesalnik uspešno namestite v avtomobilsko držalo za skodelico ali predal. Sesalnik Baseus deluje brezžično, kar vam bo pri uporabi dalo svobodo, o kateri sanjate. Z njegovo pomočjo ne boste posesali le avtomobila, temveč tudi kavč v dnevni sobi, vzmetnico ali knjižno omaro. Zdaj vas noben kabel ne bo omejeval!

HEPA filter
Vzdržljiv HEPA filter vam omogoča učinkovito odstranjevanje tudi najfinejše umazanije. Z lahkoto ga razstavite in očistite pod tekočo vodo - priporočamo, da filter operete po 5-6 uporabah. Tako boste preprečili razmnoževanje bakterij. Poleg tega se pokrov posode za odpadke samodejno odpre, tako da si pri praznjenju ne boste umazali rok.

Priloženi dodatki
Izkoristite priložene dodatke, da izkoristite ves potencial sesalnika Baseus A3 Lite. Krtača 2 v 1 je popolna za sesanje različnih površin, pa tudi težko dostopnih mest, kot so reže na stolih. V kompletu so tudi do 4 konice črpalke različnih velikosti. Z njihovo pomočjo boste v trenutku napihnili vzmetnico, plavalni obroč ali ponton. Z njimi lahko odstranite tudi prah iz kabine vašega avtomobila.

Tehnične lastnosti:
Barva: Bela
Material: ABS + PC
Največja sesalna moč: 12.000 Pa
Stopnja pretoka zraka: 500 l/min
Hitrost motorja: 80.000RPM
Trenutno: 5V/2A
Nazivna moč: 100W
Kapaciteta baterije: 2000mAh x 3
Čas polnjenja: približno 3-3,5h
Čas delovanja: približno 30min
Raven glasnosti < 65 dB
Vmesnik za polnjenje: USB Tip C

Paket vsebuje: 1x Baseus A3 Lite brezžični ročni sesalnik, 1x Nastavek 2v1 za sesalnik, 1x Nastavek črpalke x4, 1x USB kabel za polnjenje



Garancija: 12 mesecev
Teža: 0,438kg
Dimenzije: 296x56,5x56,5 mm

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!