Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Sesalec ULTENIC U10 PRO, 400W, ročni baterijski

Sesalec ULTENIC U10 PRO, 400W, ročni baterijski

ULTENIC
GA165
odprema čez 1-2 dni
162,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ULTENIC U10 PRO 400W 5v1 ročni baterijski sesalnik

Zmogljivo sesanje za superiorno čistočo: s 30Kpa močjo sesanja gre vakum efektivno v boj proti prahu, smetju in dlaki hišnih ljubljenčkov na preprogah in trdih tleh.

Dihajte čistejši zrak: 5-slojni filtracijski sistem pobere velike kepe prahu, zajame droben prah in 99.999% mikro prahu. Ciklon tehnologija proti zamašitvi lahko hitro loči prah in zrak ter s tem omogoči cirkulacijo zraka in ohranja filter čist za optimalno vakumsko učinkovitost.

Velika oblika za dlje časa: vsebuje 800 ml smetnjak velike kapacitete za daljše čiščenje z manj motnjah. Enostavno odprete posodo smetnjaka, da jo spraznete brez da bi se rabili česarkoli dotakniti. Celoten smetnjak skupaj z notranjimi komponentami so snemljivi in perljivi.

Lahka konstrukcija: 2,34 kg lahka konstrukcija naredi čiščenje enostavno. Neovirano čiščenje stopnic, pod sedežno garnituro in vseh težje dostopnih mestih. Ima tudi 180-stopinjsko premikanje glave, kar omogoča neovirano spreminjanje smeri sesanja.

Čisti vsepovsod: enostavno se spremeni v lahkoten ročni sesalnik z večnamenskimi čistilnimi orodji, kar omogoča čiščenje vsepovsod z enojno, inovativno napravo. Za bolj preprosto čišč enje težje dostopnih kotov in robov.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!