Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Projektor Viewsonic LS860WU

Projektor Viewsonic LS860WU

Viewsonic
DP080
odprema čez 1-2 dni
2.715,60 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

VIEWSONIC LS860WU je napreden 5000 ANSI lumnov WUXGA projektor za kratko razdaljo. S tehnologijo laserskega fosforja 2. generacije ponuja visoko in dosledno svetlost za zanesljivo življenjsko dobo svetlobnega vira 20.000 ur. Razmerje kratkih razdalj, 1,1-kratni optični zoom, širok premik leče, 360° projekcija in portretni način skupaj ustvarjajo neverjetno prilagodljivost za ustvarjanje izjemno poglobljene izkušnje, ki je še posebej idealna za mešanje projekcijskih aplikacij v centrih za simulacijo/doživetje, restavracijah in telovadnicah. K temu sta dodana še kompaktna velikost in vgrajen HDBaseT, ki zagotavljata želeno stroškovno učinkovitost.

Viska svetlost

S 5.000 lumni ANSI zagotavlja visoko raven svetlosti, ki je primerna za velike prostore z veliko ambientalne svetlobe.


Izjemno visoko kontrastno razmerje

Deluje z izjemno visokim kontrastnim razmerjem 3.000.000:1, izboljšajo se tudi najfinejši odtenki barv ? ključna značilnost za zagotavljanje ostrih slik.

Laserska fosforna tehnologija 2. generacije

Novi laserski projektor ViewSonic uporablja tehnologijo laserskega fosforja 2. generacije. Poleg tega, da je od prejšnje generacije podedovala odlično barvno zmogljivost, zasnovo brez svetilk in takojšnji vklop/izklop, tehnologija nove generacije izboljša približno 20 % svetlosti, boljšo toplotno odpornost in manjši dizajn modula, zaradi česar so slike dosleden pri okoljskih nastavitvah kot tudi povečana zanesljivost s kompaktnejšo velikostjo za razširjeno uporabo v različnih scenarijih.

Dolgotrajna življenska doba

aserska tehnologija ponuja življenjsko dobo do 20.000 ur (4 ure na dan več kot 13 let), kar zagotavlja zanesljivo dolgoročno delovanje brez poslabšanja svetlosti skozi čas, tako da so vaše instalacije dosledno ž ivahne.

Brez senc, brez zaslepljujočih oči

Z najnovejšimi projekcijskimi tehnologijami podjetja ViewSonic boste uživali v vseh prednostih, ki jih ponuja projektor kratke razdalje. Pri projiciranju na video steno na sliki zaslona ni motečih senc, kar omogoča odlič no projekcijo z mešanjem robov. Poleg tega 1,1-kratni optični zoom zagotavlja višjo raven prilagodljivosti, ki ustreza nekaterim najzahtevnejšim namestitvenim okoljem.

Prilagodljivost

Gumbi za krmiljenje premikanja leče brez orodja olajšajo prilagajanje projekcijske leče gor, dol, levo in desno. Zagotavlja prilagodljive možnosti namestitve s širokim nastavljivim razponom (H: +/- 23 %, V: +/-50 %) in manj omejitev pri namestitvi.

Kreativnost

Projektor se lahko prosto vrti pod katerim koli kotom navpično za pomoč pri ustvarjalnih aplikacijah, kar omogoča projekcijo na strop, stene ali nagnjene napise.

Portretni način omogoča uporabnikom, da obrnejo projektor za 90 stopinj, da povečajo navpično vidno polje in dodajo več aplikacij za preslikavo projekcij, uprizarjanje in oglaševanje.

HDBaseT sprejemnik

Njegov vgrajen sprejemnik HDBaseT je stroškovno učinkovita rešitev za prenos nestisnjenega zvoka in videa visoke ločljivosti na velike razdalje (100 metrov za 1080p) v kombinaciji s kablom Cat.5e/6 in je združljiv s katerim koli certificiranim oddajnikom HDBaseT.

Neprekinjeno delovanje 24/7

Z napredno zasnovo hlajenja omogoča delovanje 24/7 brez poslabšanja kakovosti ali zmogljivosti, zaradi česar je projektor idealen za aplikacije, ki zahtevajo neprekinjeno projekcijo.

Enostavna prilagoditev slike

Horizontalni in navpični popravek trapezne podobe skupaj s 4 funkcijami prilagajanja vogalov odpravi ukrivljene ali popačene slike za vsakič popolno sorazmerno sliko.

Zaprt optični motor z IP5X

Napredni zaprti optični motor preprečuje, da bi prah in vlaga vstopili v projektor in vplivali na toplotni sistem, da zagotovita ohranitev kakovosti slike in dolge življenjske dobe.

Zmanjšana poraba energije

Ko signal ni zaznan, se projektor samodejno izklopi za varčevanje z energijo in tako podaljša njegovo življenjsko dobo.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!