Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

  • Nov
Hladilnik Arctic Freezer 36 Black (ACFRE00123A)

Hladilnik Arctic Freezer 36 Black (ACFRE00123A)

ARCTIC
HLA450
odprema čez 1-2 dni
38,70 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Visokokakovostna obdelava z aluminijasto zgornjo ploščo
Freezer 36 s svojo konfiguracijo push-pull ne navduši samo z učinkovito hladilno zmogljivostjo, ampak tudi s svojo zasnovo. Spajkani konci toplotnih cevi so skriti z privitim aluminijastim pokrovom, kar omogoča, da se brezhibno zlije s katero koli namestitvijo računalnika in poudari zmogljivost in videz.

Izboljšana montaža ventilatorja
Zahvaljujoč inovativnemu pritrdilnemu sistemu se ventilatorji v kabini enostavno namestijo v hladilnik s pomočjo klik sistema. Ta način pritrditve odpravlja potrebo po sponkah ventilatorjev, kar olajša namestitev hladilnika ali zamenjavo ventilatorjev, tudi če je hladilnik že nameščen. Freezer 36 je zato združljiv z večino 120 mm ventilatorjev.

Visokokakovosten ležaj
Zahvaljujoč kombinaciji zlitine in maziva, razvitega v Nemčiji, je trenje znotraj ležaja zmanjšano na minimum in dosežena večja učinkovitost. Poleg preprečevanja izgube maziva je zmanjšana tudi obraba zatiča in tulca. Na ta način se proizvaja manj toplote, proizvaja manj hrupa ležajev in bistveno podaljša življenjska doba ventilatorja.

Optimiziran hladilnik
Rebra hladilnika so ob strani odprta in omogočajo vlečnemu ventilatorju, da iz ohišja računalnika črpa dodaten hladen zrak skozi hladilnik. Ta zasnova stranskega toka omogoča še bolj učinkovito prezračevanje.

P-ventilatorji z visokim statičnim tlakom
ARCTIC se zanaša na preizkušene ventilatorje P, ki so znani po svoji močni zmogljivosti. Serija P je posebej primerna za uporabo na hladilnikih in radiatorjih. Zaradi goste rebraste strukture hladilnih odvodov dosegajo uporabljeni ventilatorji bistveno boljše delovanje kot ventilatorji, zasnovani za pretok zraka zaradi visokega statičnega tlaka.

Kakovost, na katero se lahko zanesete
Da bi zagotovili dolgo življenjsko dobo naših izdelkov, izvajamo dolgotrajne teste v različnih, včasih zelo neugodnih pogojih. Na ta način se naučimo, kako lahko trajno izboljšamo naše izdelke za naše stranke. Poleg tega nam odlični rezultati dolgotrajnega testiranja dajejo zagotovilo, da naši izdelki niso izjemni le po kakovosti, temveč tudi po trajnosti.

Združljivost / kompatibilnost
Intel: LGA1851 | LGA1700
AMD: AM5 | AM4
PI | NNPI: 250 | 234
TIM: MX-6 (0,8 g)
Delovna temperatura okolja: 0—40 °C
Dimenzije: 104 (D) x 126 (Š) x 159 (V) mm
Teža: 890 g
Hladilnik:
Toplotne cevi: 4 x 6 mm Ø, baker
Snop plavuti: 59 x 0,4 mm, aluminij
Ventilatorji:
Ventilator: 2x P12 PWM PST
Hitrost: 200 - 1800 rpm, PWM nadzor (0 rpm pod 5 % PWM)
Ležaj: fluidno dinamični ležaj
Trenutno | Napetost: 0,10 A | 12 V DC
Dolžina kabla: 200 mm + 80 mm razdelilni kabel
Priključek: 4-polni PWM priključek + 4-polni vtič

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!