Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Procesor AMD Ryzen 5 5600 (3.5/4.4GHz, 16MB,...

Procesor AMD Ryzen 5 5600 (3.5/4.4GHz, 16MB, 65W, AM4), priložen Wraith Stealth hladilnik

AMD
CP170
odprema čez 1-2 dni
145,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

NAJHITREJŠI V IGRI
Procesorji serije AMD Ryzen 5000 poganjajo naslednjo generacijo zahtevnih iger, ki zagotavljajo edinstveno poglobljeno izkušnjo in lahko opravi vse večnitne naloge, kot so upodabljanje 3D in video ter zbiranje programske opreme. Ko gre za surovo računalniško moč, se ne zadovoljite z manj od tega, kar ponujajo namizni procesorji AMD Ryzen. Poleg tega z namiznimi procesorji AMD Ryzen 5000 serije G dobite najhitrejšo grafiko na svetu v namiznem procesorju. Procesorji AMD Ryzen 5000 serije z največ 16 jedri, 32 nitmi, povečanjem taktov do 4,9 GHz4 in do 72 MB predpomnilnika zagotavljajo vrhunske igralne zmogljivosti.

NAJNOVEJŠE TEHNOLOGIJE
Z veliko procesorsko močjo podpirajo najsodobnejše tehnologije. Vsi procesorji serije Ryzen 5000 so opremljeni s celotnim naborom tehnologij Ryzen, ki so zasnovani za povečanje procesorske moči vašega računalnika, vključno s Precision Boost 2 in Precision Boost Overdrive. Želite več? Pridobite največjo grafično in shranjevalno pasovno širino z razpoložljivimi zmogljivostmi PCIe 4.0 na izbranih procesorjih.

ZGRADITE Z ZAUPANJEM
Z namiznimi procesorji AMD Ryzen 5000 serije lahko uporabniki preprosto konfigurirajo in prilagodijo svojo napravo za vrhunsko igralno konfiguracijo. Ne samo, da so ti procesorji pripravljeni na vstop s posodobitvijo BIOS-a na matičnih ploščah AMD 400 in 500, lahko tudi preprosto prilagodite in nastavite procesor z Ryzen Master. 

Namizni procesorji serije AMD Ryzen 5000 vedno znova ponujajo vrhunske igralne in ustvarjalne vsebine.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!