Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

PowerLine komplet TP-Link TL-PA8030P KIT (2x),...

PowerLine komplet TP-Link TL-PA8030P KIT (2x), 1200Mbps, z vtičnico

TP-Link
ET098
odprema čez 1-2 dni
104,70 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

TL-PA8030P KIT powerline adapter spremeni vaše obstoječe električno omrežje v hitro omrežje za prenos podatkov! S posebno zasnovo pa ne izgubite ene električne vtičnice, saj lahko druge napravite priklopite kar v adapter. S hitrostmi do 1200Mbps TL-PA8030P KIT pretaka HD video in celo 3D filme v vsako sobo, kar ga naredi za odlično izbiro za multimedijsko domače omrežje.

- 3x gigabit Ethernet priključek za povezavo treh žičnih naprav naenkrat, TV, NAS, igralne konzole...
- 2x2 MIMO tehnologija z ustvarjanjem snopov poveča zmogljivost, za prenos uporablja 3 žice, vključno z ozemljitvijo in tako omogoča višje hitrosti prenosov
- vgrajen električni priključek omogoča nekrnjen dostop do elektrike tudi drugim napravam (do 16A)
- HomePlug AV standard ponuja do 1200Mbps hitrosti preko obstoječega hišnega elektičnega omrežja, primerno za  HD video ali 3D video streamanje in igranje spletnih iger
- do 300 metrov dometa preko domačega električnega omrežja za hitrejše delovanje preko zidov in nadstropij (znotraj enega električnega omrežja)
- Plug and Play, brez novih žic in konfiguriranja, povežite adater na usmerjevalnik, drug adapter vklopite v drugi sobi in ga povežite na napravo z internet priključkom in to je to!
- patentirano varčevanje z elektriko zmanjša porabo do 85%
- komplet 2 adapterjev



powerline

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!