Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

RAM DDR5 16GB 4800MHz Kingston Fury Renegade...

RAM DDR5 16GB 4800MHz Kingston Fury Renegade Pro (KF548R36RB-16)

Kingston
RAM464
odprema čez 1-2 dni
95,10 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

KINGSTON Fury Renegade Pro 16GB 4800MT/s DDR5 CL36 XMP KF548R36RB-16 ram pomnilnik


Z več kot tremi desetletji gradnje zanesljivih visokokakovostnih pomnilniških modulov za največje podatkovne centre na svetu Kingston ponosno predstavlja novo linijo pomnilnika strežniškega razreda, ki ga je mogoče overclockati, Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM. Da bi izpolnili računalniške zahteve delovnih postaj naslednje generacije Intel in vrhunskih namiznih platform, ki zahtevajo uporabo DDR5 registriranih modulov DIMM, Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM ustvarjalcem, inženirjem in strokovnjakom za podatkovno znanost zagotavlja visoko zmogljiv pomnilnik, ki je običajno rezerviran za gamerje.

Registrirani moduli DIMM DDR5 podpirajo ECC, ki lahko zaznava in popravlja večbitne napake. To je poleg On-Die ECC, ki je predstavljen na vseh komponentah DDR5 DRAM, ki izvajajo enobitno zaznavanje in popravljanje napak, da ublažijo blokade sistema in poškodbe podatkov.

Izkušeni uporabniki lahko samodejno kar najbolje izkoristijo svoje sisteme s Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM ali pa izberejo enega od vgrajenih profilov za optimalne čase, hitrosti in napetost.

Certifikat Intel® XMP 3.0
Izberite enega od vgrajenih profilov, da povečate zmogljivost pomnilnika z naprednimi vnaprej optimiziranimi časi, hitrostmi in napetostjo.

Plug N Play
Moduli Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM se samodejno pospešijo na najvišjo navedeno hitrost.?

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!