Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

RAM DDR4 2x8GB 3200/PC25600 G.SKILL Trident Z...

RAM DDR4 2x8GB 3200/PC25600 G.SKILL Trident Z (F4-3200C16D-16GTZRX)

G.SKILL
RAM201
odprema čez 1-2 dni
71,10 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
RGB ram pomnilnik G-Skill Trident Z RGB for AMD je še posebno optimiziran za delovanje z najnovejšo AMD platformo (modele prepoznate po črki X v imenu). Opremljen za živo RGB LED osvetlitvijo, odličnim in atraktivnim Trident Z hladilnikom in najkakovostnejšimi komponentami. RGB del ponuja polno RGB funkcionalnost in privzeto sveti v mavričnem valu, s prenosom programske opreme lahko dodate efekte in nastavljate barve. Izberite barvo, katero sami želite. Trident Z ohranja ikoničen dizajn hladilnika z aluminijem in rebri za učinkovito odvajanje toplote.
AMD Ryzen procesorji lahko učinkovito izkoristijo visoke hitrosti pomnilnika in Flare X je odlična izbira za delovanje z najnovejšimi AMD tehnologijami in sestavo vašega naslednjega gaming sistema.
Trident Z pomeni overclocking! Preko zahtevnega procesa izbire in oblikovanja vezij je vsak kit testiran za zanesljivost, kompatibilnost in zmogljivost preko nabora osnovnih plošč.


Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!